Αρχική Καταστροφές Στους 92 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά

Στους 92 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά

0
Διαφήμιση

Στους 92 ανέρχεται ο αριθμός των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς σύμφωνα με τον κατάλογο των θυμάτων που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών και με ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί 25 μάρτυρες. Με βάση τη λίστα των θυμάτων που περιλαμβάνει 92 νεκρούς —εκ των οποίων δύο μη ταυτοποιημένοι- η Εισαγγελία Αθηνών έστειλε παραγγελία για την εξέταση των συγγενών των θυμάτων στα αστυνομικά τμήματα Ραφήνας και Νέας Μάκρης αλλά και το Λιμεναρχείο της Ραφήνας.

Σε ενημέρωσή της η Πυροσβεστική αναφέρει ότι η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: Ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα.

Νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής, εννιά άτομα.

Σήμερα η Εισαγγελία προχώρησε στην προκαταρκτική εξέταση του νέου αρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βασίλη Ματθαιόπουλου την οποία διενεργεί ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος με την εισαγγελέα πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη.

Διαφήμιση