Αρχική Επιχειρείν Νέος Διευθύνων Σύμβουλος για την Tetra Pak στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος για την Tetra Pak στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

0
Guillaume Latourrette

Η Tetra Pak®, όρισε  τον Guillaume Latourrette ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο για τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο κ. Latourrette αντικαθιστά τον κ. Francesco Faella, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου για την Tetra Pak Ιταλίας.

Ο κ. Latourrette διαθέτει περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας σε ηγετικές θέσεις στον τομέα των πωλήσεων και στη διαχείριση προϊόντων και μάρκετινγκ στη βιομηχανία συσκευασίας τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και διεθνές επίπεδο.

Έχει χτίσει την καριέρα του στον τομέα των πωλήσεων καθώς και στη διαχείριση προϊόντων και μάρκετινγκ. Νικητής του βραβείου Tetra Pak Global Leadership 2017, ο κ. Latourrette μετακινείται στην ομάδα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης από τη θέση του Regional Marketing Director για την Tetra Pak, στην Ευρώπη και την Κεντρική Ασία, όπου όριζε τη στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας δίνοντας έμφαση στην ψηφιοποίηση.

Πριν από αυτή, ο κ. Latourrette ήταν Marketing Director για την Tetra Pak Γαλλίας και Global Product Manager για κάποια από τα πλέον σημαντικά προϊόντα συσκευασίας,  όπως οι συσκευασίες Tetra Gemina® Aseptic και Tetra Prisma® Aseptic.

Στο νέο του ρόλο, ο Guillaume Latourrette θα έχει ως έδρα του το Βελιγράδι και θα καθοδηγεί τις δραστηριότητες της εταιρείας σε δεκατέσσερις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με τις μεγαλύτερες να είναι αυτές τις Σερβίας, της Ελλάδας, της Κροατίας και της Ρουμανίας.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here