Αρχική Ευζωία ΕΟΤ: Δημοφιλείς τηλεοπτικές παραγωγές reality show, θα προβάλλουν την Ελλάδα, σε Νότιο Αφρική και της...

ΕΟΤ: Δημοφιλείς τηλεοπτικές παραγωγές reality show, θα προβάλλουν την Ελλάδα, σε Νότιο Αφρική και της Ιταλία

0
ΕΟΤ
Διαφήμιση

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η Ελλάδα για δύο μεγάλες  ξένες τηλεοπτικές παραγωγές, που  θα προβάλλουν τις ομορφιές της χώρας μας σε Νότιο Αφρική και την Ιταλία.

Συγκεκριμένα στην χώρα μας θα γυριστεί ο ένατος κύκλος του «ΤROPICAL ISLAND OF TREASURE» της Νοτίου Αφρικής και εκπομπές της δημοφιλούς Ιταλικής σειράς «DONNA AVVENTURA».

Ο σχεδιασμός και η διοργάνωση των ταξιδίων αυτών γίνονται με την υποστήριξη του ΕΟΤ και εντάσσονται στην πολιτική εξωστρέφειας του ελληνικού τουρισμού, μέσα από την προσέλκυση μεγάλων παραγωγών του εξωτερικού, που αποτελούν άμεση, διαρκή  και αποτελεσματική διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό στις ξένες αγορές.

Σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά,ο ΕΟΤ σε συνεργασία με τις εκάστοτε τοπικές αρχές και τους επαγγελματίες τουρισμού κάθε περιοχής, πραγματοποιεί  κατά μέσο όρο 200 ταξίδια εξοικείωσης ετησίως, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ξένες και διεθνείς παραγωγές για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού μέσα από τη βιομηχανία του θεάματος.

Συγκεκριμένα:

· Την Κρήτη και την Κέρκυρα επισκέπτεται (06-09/09/2018) το πενταμελές συνεργείο της εκπομπής ΄΄ΤROPICAL ISLAND OF TREASURE’’ προκειμένου να αναζητήσει την καλύτερη τοποθεσία στην οποία θα γυριστεί  τον Ιούνιο του 2019 ο  ένατος κύκλο επεισοδίων του στην Ελλάδα. Πρόκειται για εκπομπή τύπου survivor με παίκτες από την Νότιο Αφρική και έπαθλο 1.000.000 ραντ (περίπου 66.666 €).

Ο όγδοος κύκλος της εκπομπής είχε γυριστεί στις Μαλδίβες και είχε την δεύτερη μεγαλύτερη ακροαματικότητα στην χώρα. Η εν λόγω εκπομπή προβάλλεται στο κανάλι SABC 3- South African Broadcasting Corporation 3, που εκπέμπει στα αγγλικά και σταAfricans.

· Στα Ιόνια νησιά και συγκεκριμένα σε Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλλονιά , Ιθάκη και Ζάκυνθο θα βρίσκεται (11-23/09/2108),  οκταμελές συνεργείο του Ιταλικού τηλεοπτικού καναλιού “Mediaset Rete 4”, για γυρίσματα της τηλεοπτικήςεκπομπής, «DONNA  AVVENTURA»(https://www. donnavventura.com/index.asp).

Πρόκειται για δράση συνεργασίας του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας  με την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που θα προβάλλει τη περιοχή σε 4 εκατ. τηλεθεατές και ένα εκατ. ακόλουθους της εκπομπής στα social media, εβδομαδιαίως.

Η εκπομπή   προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 14:00 στο τηλεοπτικό κανάλι ‘’Mediaset Rete 4’’ από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο, ενώ βγαίνει σε επανάληψη  Παρασκευή βράδυ, Σάββατο πρωί, καθώς και  κάθε Κυριακή στις 14:00 κατά το χρονικό διάστημα από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο.

Διαφήμιση