Αρχική Επιχειρείν Consolidated Contractors Company: στηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Consolidated Contractors Company: στηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

0
Φίλοι του Παιδιού
Διαφήμιση

Με μια σειρά από δράσεις που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση και μόρφωση των μικρών παιδιών, παράλληλα με την ποιοτική αναβάθμιση των δραστηριοτήτων τους, συνεχίστηκε μέσα στον Ιούνιο η έμπρακτη στήριξη της Consolidated Contractors Company στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού». Ειδικότερα κατά τον προηγούμενο μήνα, αναπτύχθηκαν οι παρακάτω δράσεις:

6 Ιουνίου 2018: Θεατρική δραστηριότητα που συνδυάζει χορευτικά, μουσικά παιχνίδια και περιβαλλοντικά μηνύματα σχετικά με την προστασία της θάλασσας.

12 Ιουνίου 2018: Επίσκεψη στο πάρκο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Κέντρο της Γης».

21 Ιουνίου 2018: Εκπαιδευτικό θεατρικό πρόγραμμα για το καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο του Παιδικού Σταθμού.

Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στη στήριξη των συναισθημάτων, στην αποδοχή της διαφορετικότητας και στην καλή ομαδική συνύπαρξη.

Οι δράσεις αυτές αποτελούν ένα μικρό μόνο σκέλος μιας πολυετούς στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί η Consolidated Contractors Company, με γνώμονα την ποιοτική βελτίωση των συνθηκών που μεγαλώνουν τα παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα (οικονομικά ή κοινωνικά) στη χώρα μας.

Ειδικότερα, η CCC υποστηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» από το 2014. Αρχικά ξεκίνησε η στήριξη με την παροχή εφοδίων, τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσης, απαραίτητα για την καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων των παιδιών, καλύπτοντας σημαντικές διατροφικές τους ανάγκες.

Από το 2015, η CCC έχει υποστηρίξει τον Παιδικό Σταθμό των «Φίλων του Παιδιού» με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει επισκέψεις σε θέατρα και μουσεία, καθώς και υπαίθριες δραστηριότητες.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπικίνδυνες οι πολλές ώρες ύπνου, δείχνει έρευνα
Επόμενο άρθροΣε 3.130 ανέρχονται οι αιτήσεις των πυρόπληκτων για το εφάπαξ επίδομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ