Αρχική Επιχειρείν WIND: Απολαύστε τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ με ασφάλεια

WIND: Απολαύστε τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ με ασφάλεια

0
WIND
Διαφήμιση

Γνωρίζοντας την αγάπη των Ελλήνων για την θάλασσα, η WIND υποστηρίζει φέτος το καλοκαίρι τις δράσεις που θα πραγματοποιήσει η κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports, με στόχο την ασφάλεια όλων μας στις καλοκαιρινές αποδράσεις και τις θαλάσσιες δραστηριότητες.

Στη χώρα μας, με τα 13.676 χιλιόμετρα ακτογραμμής, συμβαίνουν κάθε χρόνο κατά μέσο όρο 300 περιστατικά θανάτων στη θάλασσα, πολλά από τα οποία οφείλονται στην απουσία γνώσης βασικών κανόνων κολύμβησης, και κυκλοφοριακής συμπεριφοράς με σκάφος.

Κατεβάζοντας Δωρεάν την εφαρμογή Safe Water Sports για smartphones, αποκτούμε γνώση και πληροφορίες για οτιδήποτε έχει σχέση με τη θάλασσα και τις ακτές όπως:

όλες  τις νόμιμες επιχειρήσεις θαλάσσιων σπορ που λειτουργούν στην Ελλάδα, τις παραπάνω από 3.000 χαρτογραφημένες παραλίες με πανοραμικές φωτογραφίες και ενημερωτικά στοιχεία για τα χαρακτηριστικά τους αναφορικά με την ασφαλή κολύμβηση, το μήκος της παραλίας, αν είναι οργανωμένες, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, parking κλπ.

Η συμβολή της WIND για την κοινωνική εκστρατεία της Safe Water Sports, ξεκινά με τη διανομή περισσότερων από 500.000 ενημερωτικών φυλλαδίων στις πύλες αναχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρας.

Την ενημερωτική καμπάνια υποστηρίζουν επίσης αγαπημένα πρόσωπα όπως ο Πρωταθλητής Κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, η Πρωταθλήτρια Στίβου Αναστασία Καρακατσάνη, η Fashion Blogger Όλγα Φαρμάκη κ.α που μιλούν για τις εμπειρίες τους, την επαφή τους με το νερό και τα θαλάσσια σπορ μέσα από τις προσωπικές τους αναρτήσεις στα Social Media.

Για όλο το καλοκαίρι, τα καταστήματα WIND θα προσφέρουν στους επισκέπτες τους ειδικά αυτοκόλλητα για smartphones και tablets ενώ παράλληλα από τις οθόνες τους θα προβάλλουν ενημερωτικό βίντεο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈτοιμος προς χρήση ο πλοηγός του έργου GreenYourMove από τον Ιούλιο του 2018
Επόμενο άρθροΘεραπεύουν εκφυλιστικές παθήσεις του κερατοειδούς με βλαστοκύτταρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ