Αρχική Ενέργεια Η ΔΕΗ εκκαθαρίζει τους δικαιούχους του αγροτικού τιμολογίου

Η ΔΕΗ εκκαθαρίζει τους δικαιούχους του αγροτικού τιμολογίου

0
trakter
Διαφήμιση

Η ΔΕΗ εκκαθαρίζει τους δικαιούχους του αγροτικού τιμολογίου και καλεί τους αγρότες σε συνεργασία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσης της εταιρείας, δικαιούχοι του προνομιακού αγροτικού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος φέρονται αυτήν τη στιγμή περί τους 230.000 καταναλωτές της ΔΕΗ.

“Από την εμπειρία μας, που επιβεβαιώνεται καθημερινά, κάποιοι από αυτούς δεν δικαιούνται, διότι χρησιμοποιούν την παροχή για άλλες δραστηριότητες πέραν της αρδευτικής, όπως προβλέπει ο νόμος” αναφέρει η ΔΕΗ και συνεχίζει:

“Είναι προφανές ότι αυτό δρα σε βάρος τόσο της ΔΕΗ όσο και των πραγματικών δικαιούχων. Για τον σκοπό αυτόν, η Επιχείρηση υλοποιεί πρόγραμμα εκκαθάρισης του Μητρώου και ζητά τόσο την κατανόηση όσο και τη συνεργασία των αγροτών”.

Συγκεκριμένα, ζητά από τους αγρότες να καταθέσουν τα προβλεπόμενα από την υπ’ αριθ.140424/06.03.2017 Υπουργική Απόφαση δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι
αγροτικού τιμολογίου έχουν ήδη ειδοποιηθεί με επιστολή για να προσκομίσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

“Η ΔΕΗ καλεί για μία ακόμη φορά τους αγρότες σε συνεργασία, ώστε τελικά να εξαλειφθεί το νοσηρό φαινόμενο κατάχρησης ενός προνομίου που έχει θεσπιστεί από την Πολιτεία για να
στηριχθούν όσοι πραγματικά ασκούν αγροτική δραστηριότητα”, καταλήγει η εταιρεία.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για σήμερα Δευτέρα
Επόμενο άρθροΤέρμα το «Made in Macedonia» στα προϊόντα της πΓΔΜ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here