Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Χρυσό σελφ σέρβις Excellence Award για τα Pitatakia της alfa

Χρυσό σελφ σέρβις Excellence Award για τα Pitatakia της alfa

0
alfa logo
Διαφήμιση

Το Gold Award στην κατηγορία «Είσοδος σε Νέα Αγορά / Κατηγορία» για το έτοιμο σνακ διατροφικής αξίας Pitatakia, το οποίο σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο στη δραστηριοποίησή της, απονεμήθηκε στην alfa.

Με τα  Pitatakia, τα οποία κατά το πρώτο τετράμηνο τοποθέτησής τους στην ελληνική αγορά, έχουν ήδη αποσπάσει μερίδιο 20%, η alfa εισήλθε επιτυχώς στη βιομηχανία των έτοιμων προς κατανάλωση, αλμυρών και γλυκών σνακ.

Η alfa ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε διακρίθηκε επίσης με Silver Award στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων» για την αύξηση πωλήσεων και  μεριδίου που σημείωσε με την ένταξη των νέων προϊόντων «Κασσιάτες Ζαγορίου» και «Τσαλακωτές Πηλίου» στην κατηγορία Μεγάλες Πίτες – Ταψιά. Το λανσάρισμα και η τοποθέτηση 6 νέων κωδικών στα ράφια, ενίσχυσε σημαντικά την παρουσία της εταιρείας στην εν λόγω κατηγορία.

Η alfa, η οποία κατατάσσεται στη λίστα των top 100 brands του σελφ σέρβις, έχει λάβει πολλαπλά βραβεία σε διεθνείς (ANUGA, PLMA Amsterdam) και εγχώριους θεσμούς (Greek Export Awards, True Leader – Icap Group, Made in Greece), τόσο για την καινοτομία των προϊόντων της όσο και για την επιχειρηματική και εξαγωγική της δραστηριότητα, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε ανάμεσα στις είκοσι μία πιο δυναμικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα από την Eurobank και την Grant Thornton.

 

Διαφήμιση