Αρχική Επιχειρείν Υψηλές διακρίσεις για την Εταιρική Υπευθυνότητα της WIND

Υψηλές διακρίσεις για την Εταιρική Υπευθυνότητα της WIND

0
WIND
Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND παραλαμβάνει το βραβείο από την Υπουργό Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά.

Στην πλατινένια κατηγορία, για μία ακόμη χρονιά, κατατάσσεται βάσει της αξιολόγησης του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) η WIND για τις πρακτικές υπεύθυνου επιχειρείν που ακολουθεί.

Ειδική διάκριση απέσπασε επίσης για την προσφορά της στην κοινωνία καθώς και τη διαχρονική της στήριξη στο θεσμό.

Η δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND αξιολογήθηκαν από τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) με σημείο αναφοράς 100 αυστηρά διεθνή κριτήρια για την Εταιρική Υπευθυνότητα.

Μια διαδικασία εξαιρετικά χρονοβόρα και απαιτητική καθώς κάθε κριτήριο πιστοποιείται μόνο μέσα από αυστηρούς δείκτες (KPIs) και εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία.

Οι υψηλές επιδόσεις της WIND- με κορυφαίες αυτές στην κατηγορία κοινωνία- επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία συνειδητά  αναπτύσσει μια προσέγγιση, η οποία ενσωματώνει υψηλά πρότυπα Κοινωνικών, Περιβαλλοντικών και άλλων Επιχειρηματικών παραγόντων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον.

Αυτό αποτελεί στρατηγική επιλογή και κομμάτι του DNA της επιχείρησης και των ανθρώπων της.

Ο δείκτης “CR Index” είναι διεθνώς αναγνωρισμένο «εργαλείο» για τη συγκριτική αξιολόγηση των εταιρειών σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις τους σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στην Ελλάδα ο CR Index εκπροσωπείται αποκλειστικά από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (www.cri.org.gr) σε συνεργασία με το Business in the Community (BITC).

Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND ανέφερε παραλαμβάνοντας  τις διακρίσεις:

«Φέτος είναι η 5η χρονιά που συμμετέχουμε στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης. Έναν θεσμό που αναδεικνύει επιχειρήσεις και οργανισμούς που επενδύουν στρατηγικά και διαχρονικά στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η Platinum διάκριση είναι το επιστέγασμα της επιμονής, της ακεραιότητας και της προσήλωσης στην αριστεία όλων των ανθρώπων της WIND.

Mας δίνει δύναμη να  συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στην κοινωνία την αξία που δημιουργούν οι ίδιοι οι πελάτες μας».

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here