Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Πρωταγωνιστής και στο σποτ για τον τουρισμό ο Αντετοκούνμπο

Πρωταγωνιστής και στο σποτ για τον τουρισμό ο Αντετοκούνμπο

0
Διαφήμιση

Επισκεφτείτε την όμορφη χώρα μου, την Ελλάδα, καλεί ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο τον κόσμο στο νέο σποτ για τον τουρισμό.

Ο Greek Freak αναλαμβάνει ρόλο πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό και εκτός παρκέ, ώστε να συμβάλλει στην παγκόσμια προώθηση της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. «Μας κάνει πάρα πολύ υπερήφανους με τις επιτυχίες του  και σε αυτή τη διεθνή πορεία έχει την Ελλάδα στην καρδιά του και την προβάλλει όπως μπορεί παντού σε όλο τον κόσμο».

Ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει για να ενισχύσει την τουρισμό στην Ελλάδα η κ. Κουντουρά και ο ΕΟΤ. «Και εγώ και η οικογένειά μου θα προσπαθήσουμε να προβάλλουμε όσο μπορούμε τις ομορφιές και την κουλτούρα της χώρας μας. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη έχει τρομερούς ανθρώπους. Πρέπει να φέρουμε κι άλλους να γνωρίσουν την πατρίδα μας. Προσπαθώ κι εγώ να φέρνω φίλους και όποιον μπορώ εδώ. Έστειλα το μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Τους καλώ να έρθουν».

Ο Giannis ανέβασε το σποτ στo Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bkm_1KPF7wK/?taken-by=giannis_an34

Διαφήμιση