Αρχική Περιβάλλον Επερχόμενη άνοδο της θερμοκρασίας προαναγγέλλει ο Σάκης Αρναούτογλου

Επερχόμενη άνοδο της θερμοκρασίας προαναγγέλλει ο Σάκης Αρναούτογλου

0
Αρναούτογλου 
Διαφήμιση

Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως το καλοκαίρι θα… επικρατήσει, μέχρι και -τουλάχιστον- την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ ανέβασε και το σχετικό γράφημα με την πορεία της θερμοκασίας από μέρα σε μέρα, καθώς τοπικά αναμένεται να αγγίξει και τους 36 βαθμούς.

Αναλυτικά όσα γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου:

«Το καλοκαίρι θα προσπαθήσει, και σ’ ένα μεγάλο βαθμό μάλιστα δείχνει να τα καταφέρνει να κρατήσει τα ηνία τις επόμενες ημέρες και τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Πέμπτη!

Η θερμοκρασία θα επανέλθει στα φυσιολογικά για την περίοδο που διανύουμε επίπεδα ενώ ένα κύμα ζέστης, κατά τόπους όμως μόνο έντονης, (όχι καύσωνας) προβλέπεται και με τα τελευταία μετεοστοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα και κυρίως το τριήμερο Τρίτης-Τετάρτης-Πέμπτης ( 3 με 5 Ιουλίου).

Όσον αφορά την αστάθεια, αυτή την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα περιοριστεί κατά τόπους κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Από την Δευτέρα έως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου η αστάθεια φαίνεται ότι θα περιοριστεί σημαντικά και η ηλιοφάνεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Οι άνεμοι από το Σαβ/κύριακο και έως και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας (Πέμπτη 5/7) θα συναινούν με τις φευγάτες διαθέσεις όσων θα κινηθούν προς τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου καθώς δεν θα ξεπερνουν τα 5 και μονο τοπικα τα 6 μποφόρ.

Όπως θα δείτε κάνοντας κλικ για μεγέθυνση στο μετεοδιάγραμμα θερμοκρασίας υπάρχουν όμως οι ενδείξεις για κάποια αλλαγή και πάλι του καιρού προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας!

Περισσότερα μέσα από εδώ τα επόμενα 24ωρα. Να είστε όλοι καλά»

 

Διαφήμιση