Αρχική Επιχειρείν Διπλή χρυσή διάκριση της WIND στα Sports Marketing Awards 2018

Διπλή χρυσή διάκριση της WIND στα Sports Marketing Awards 2018

0
 DSC0074

Δυο GOLD βραβεία απέσπασε η WIND στην τελετή απονομής των Sports Marketing Awards 2018 που επιβράβευσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά τις καλύτερες πρακτικές στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος.

Συγκεκριμένα η εταιρεία απέσπασε Gold βραβείο στις ενότητες  Running & Live Well και Χορηγία Αθλητή / Αθλήτριας  για την υποστήριξη των Αγώνων Δρόμου Run Greece 2017 και τους πρωταθλητές στίβου και πρεσβευτές της WIND Running Team αντίστοιχα.

Η WIND, ως Επίσημος Χορηγός και Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ και άλλων Αθλητικών Συλλόγων, συμβάλλει με μια σειρά πολύπλευρων ενεργειών στην ανάπτυξη του δρομικού φαινομένου. Με βασικό όχημα την Κοινωνική Αλληλεγγύη, η εταιρεία έχει συνδεθεί άρρηκτα με διοργανώσεις αγώνων σε όλη την Ελλάδα και τη στήριξη τοπικών Κοινωνικών Φορέων. Την αφοσίωση και συμβολή της στον αθλητισμό, η εταιρεία κάνει παράλληλα πράξη και με τη στήριξη αθλητών και αθλητριών μικρών, μεσαίων, μεγάλων αποστάσεων δρόμου και ορεινού τρεξίματος.

Με την WIND Running Team τρέχουν από το  2011 εργαζόμενοι, συνδρομητές, δημοφιλείς προσωπικότητες και αθλητές έχοντας προσφέρει περισσότερες από 600.000€ σε 60 Κοινωφελείς Οργανισμούς για παιδιά, συμβάλλοντας παράλληλα στην ισχυροποίηση του θεσμού του Μαραθωνίου της Αθήνας που τον αναγάγει σε κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα που Δείχνει το Δρόμο σε περισσότερους από 20 αγώνες όλο το χρόνο θα βρείτε στο www.wind.gr  και στις  επίσημες σελίδες της σε Facebook και Instagram.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here