Αρχική Καταστροφές Δίωξη σε βάρος του δημάρχου Φθιώτιδας που φέρεται να έριξε φόλες σε...

Δίωξη σε βάρος του δημάρχου Φθιώτιδας που φέρεται να έριξε φόλες σε αδέσποτα

0
Διαφήμιση

Ποινική δίωξη σε βάρος του δημάρχου της Φθιώτιδας άσκησε ο εισαγγελέας για δολοφονία ζώων, ενώ ιερέας κατηγορείται για υπόθαλψη του φερόμενου ως δράστη.

Την κινητοποίηση προκάλεσε δημοσίευμα του LamiaReport με την καταγγελία για δολοφονίες ζώων σε Δήμο της Φθιώτιδας και μάλιστα από αυτοδιοικητικό.

Με κατεπείγουσα παραγγελία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χάρη Λακαφώση, μέσα σε τρία 24ωρα πάρθηκαν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας, Γιώργου Γώγου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που επικαλείται το lamiareport ο Δήμαρχος φέρεται να είναι ο δράστης της διπλής δηλητηρίασης αδέσποτων σκυλιών με φόλες που πέταξε ο ίδιος πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μπράλου. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες σημειώνοντας μάλιστα ότι αγνοεί εντελώς το γεγονός, όπως επανέλαβε και στην κατάθεση που κλήθηκε να δώσει στις Αρχές.

Κατηγορούμενος στην συγκεκριμένη υπόθεση θα βρεθεί επίσης και ένας ιερέας που φέρεται να είναι αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, με την κατηγορία της υπόθαλψης του δράστη. Ο ιερέας αρχικά είπε προφορικά τα όσα είδε, σε συγγενικό του πρόσωπο και σε μέλη του Φιλοζωικού, ωστόσο στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν ήταν σίγουρος για την ταυτότητα του δράστη. Το συγγενικό του πρόσωπο όμως κατέθεσε τα όσα του είπε ο ιερέας, ο οποίος μάλιστα ήταν παρέα και με άλλα άτομα.

Διαφήμιση