Αρχική Επιχειρείν ΔΕΣΦΑ: Εκπαιδευτική ημερίδα στους χρήστες του φυσικού αερίου

ΔΕΣΦΑ: Εκπαιδευτική ημερίδα στους χρήστες του φυσικού αερίου

0
Φώτο 3
Διαφήμιση

Εκπαιδευτική Ημερίδα για την ενημέρωση των Χρηστών του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ) σχετικά με την εφαρμογή της 4ης Αναθεώρησης του Κώδικα Διαχείρισης του ΕΣΦΑ πραγματοποίησε ο ΔΕΣΦΑ, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, στα Κεντρικά του γραφεία στο Χαλάνδρι.

Σκοπός της ημερίδας, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι Χρηστών του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου, μέλη της ΡΑΕ, καθώς και εκπρόσωποι του Χρηματιστήριου Αθηνών, ήταν η ενημέρωση των παρευρισκομένων σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις που εισάγει η 4η Αναθεώρηση του Κώδικα, καθώς και την υλοποίησή τους στο σχετικό Ηλεκτρονικό Πληροφοριακό Σύστημα.

Φώτο 1
o κ. Σ. Μπράβος, Δ/ντης Δραστηριότητας Εμπορίας

Στη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκε η νέα πλατφόρμα εξισορρόπησης, η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο Αθηνών, παρέχοντας στο ΔΕΣΦΑ τη δυνατότητα να αγοράζει και να πωλεί μέσω δημοπρασιών τις ποσότητες αερίου που απαιτούνται για την εξισορρόπηση του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς Φυσικού Αερίου.

Αναλύθηκαν, επίσης, οι νέες και οι τροποποιημένες λειτουργικότητες του Ηλεκτρονικού Πληροφοριακού Συστήματος του ΔΕΣΦΑ, το οποίο ενσωματώνει το σύνολο των προβλέψεων της 4ης Αναθεώρησης του Κώδικα Διαχείρισης του ΕΣΦΑ.

Φώτο 2
ο κ. Ι. Αλεξανδρίδης, Δ/ντης Εμπορίας Ρυθμιζόμενων Υπηρεσιών

Ο ΔΕΣΦΑ ενημερώνει συστηματικά τους Χρήστες σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν στην πρόσβασή τους στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου, ενώ βρίσκεται σε διαρκή θεσμικό διάλογο με τους αρμόδιους φορείς για θέματα που σχετίζονται με την αγορά φυσικού αερίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ μεσογειακή διατροφή χάνεται και αυξάνεται η παχυσαρκία!
Επόμενο άρθρο2nd Hellenic Innovation Forum: Όλα όσα είπαν οι γκουρού της καινοτομίας και των startups

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ