Αρχική Επιχειρείν Ξεκινάει το 6 GAMEATHLON στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do

Ξεκινάει το 6 GAMEATHLON στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do

0
Gameathlon Poster
Gameathlon Poster

130 κονσόλες νέας γενιάς, πάνω από 120 PC, τουρνουά eSports με 18 διαγωνιζόμενες κατηγορίες, cosplayers, επιτραπέζια παιχνίδια, 100 τμ πεδία μάχης για μινιατούρες Warhammer, αλλά και ένα stage με γνωστούς Youtubers, Influencers και επαγγελματίες παίκτες των eSports, περιμένουν μικρούς και μεγάλους στις 2 και 3 Ιουνίου 2018, στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do, για να συμμετάσχουν στο 6ο Gameathlon (https://gameathlon.eu/).

Πρόκειται για ένα από τα πολυαναμενόμενα events της Αθήνας στο χώρο του Gaming, της τεχνολογίας και της Pop κουλτούρας, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες.

Την εμπορική έκθεση με όλα τα νέα προϊόντα και αξεσουάρ στο χώρο του gaming, πλαισιώνει φέτος ο ειδικός χώρος «Hellenic Gaming powered by Gi-Cluster». Με την υποστήριξη του Συνεργατικού Σχηματισμού Ψυχαγωγικών και Δημιουργικών Τεχνολογιών & Εφαρμογών (Gi-Cluster), ελληνικά game studios θα δώσουν το «παρών» σε μια έκθεση η οποία πρόκειται να αναδείξει τη δυναμική του σύγχρονου ελληνικού video game. Στο χώρο θα στεγαστεί η «Grow Games Expo», καθώς και άλλοι οργανισμοί της βιομηχανίας και των ελληνικών Start-ups.

Τo Gameathlon τελεί φέτος υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της για την ανάδειξη της εγχώριας οπτικοακουστικής παραγωγής και πιο συγκεκριμένα του τομέα των video games.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here