Αρχική Ευζωία Μάθετε να επισκευάζετε τις ηλεκτρονικές μικροσυσκευές σας στο φεστιβάλ ανακύκλωσης

Μάθετε να επισκευάζετε τις ηλεκτρονικές μικροσυσκευές σας στο φεστιβάλ ανακύκλωσης

0
episkeyi
Διαφήμιση

Τι θα κάνεις τη χαλασμένη τοστιέρα σου; Τη χαλασμένη καφετιέρα σου; Θα την πετάξεις; Με τίποτα! Φέρε τη στο Εργαστήριο «Μαθαίνω να επισκευάΖΩ!».

Οι εταίροι του έργου LIFE ReWeee σας προσκαλούν να επισκευάσουμε μαζί τις χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές μας! Ειδικοί τεχνικοί θα είναι διαθέσιμοι να επιδιορθώσουν δωρεάν όλες τις επισκευάσιμες ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές.

Προσκαλούν τους επισκέπτες να φέρουν από το σπίτι τις χαλασμένες συσκευές τους, για επισκευή: Τοστιέρες, καφετιέρες, ηλεκτρικές σκούπες, ηλεκτρικά σίδερα και οποιαδήποτε άλλη χαλασμένη ηλεκτρική συσκευή είναι ευπρόσδεκτη!

Είναι πολύ πιθανό να επισκευαστεί και φυσικά δωρεάν! Οι τεχνικοί του Εργαστηρίου «Μαθαίνω να επισκευάΖΩ!» έχουν την τεχνογνωσία και θα κάνουν τα πάντα για να σας βοηθήσουν και να σας εκπαιδεύσουν στην επιδιόρθωση.

Προωθώντας την επιδιόρθωση των συσκευών το έργο LIFE REWEEE έχει σκοπό να συμβάλει στη μείωση του όγκου από ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά απόβλητα.

Σήμερα, πετάμε μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικών συσκευών, ακόμα και εκείνες που θα μπορούσαν εύκολα να ξαναχρησιμοποιηθούν μετά από μια απλή επισκευή.

Οι επισκευές μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και πόρους και να συμβάλουν τόσο στην ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO2, όσο και στην μείωση των αποβλήτων στην κατεύθυνση μιας Κυκλικής Οικονομίας.

Στο Εργαστήριο «Μαθαίνω να επισκευάΖΩ!» θα ανακαλύψετε πόσο εύκολη και διασκεδαστική μπορεί να είναι η επιδιόρθωση των συσκευών!

Το Εργαστήριο θα βρίσκεται στο 4ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης Θεσσαλονίκης στις 5 Μαΐου 2018 μεταξύ 10:00-14:00 και στις 6 Μαΐου 2018 μεταξύ 10:00-14:00 στον εξωτερικό χώρο του Περιπτέρου 8 της ΔΕΘ HELEXPO

Στην 64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς στις 12 Μαΐου 2018 μεταξύ 17:00 – 21:00 και στις 13 Μαΐου 2018 μεταξύ 10:00-14:00 στο Περίπτερο 16

Κατά την παραλαβή της ηλεκτρικής συσκευής προς έλεγχο από τους τεχνικούς θα παραδίδεται στους επισκέπτες που την προσκόμισαν, κουπόνι για δωρεάν καφέ-αναψυκτικό από το παρακείμενο αναψυκτήριο μέχρι την επισκευή της.

 

 

Διαφήμιση