Αρχική Επιχειρείν Εξέχουσες προσωπικότητες από Ελλάδα και εξωτερικό στο SAP NOW ATHENS 2018

Εξέχουσες προσωπικότητες από Ελλάδα και εξωτερικό στο SAP NOW ATHENS 2018

0
AP NOW ATHENS 2018

Αύριο πραγματοποιείται στην Αθήνα, το συνέδριο SAP NOW ATHENS 2018 με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θέμα: The Intelligent Enterprise-Going from Thinking to Doing.

Tο μεγαλύτερο συνέδριο λύσεων πληροφορικής που διοργανώνει η SAP την στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα φιλοξενήσει φέτος ενδιαφέρουσες ομιλίες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, και digital scenarios που στόχο έχουν να αναδείξουν τις πιο σύγχρονες, κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η SAP για τη διαχείριση διαφορετικών επιχειρηματικών λειτουργιών, αλλά και καινοτόμες εφαρμογές της εταιρίας.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas Cyprus & Malta, ο οποίος θα παρουσιάσει πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να εισέλθουν στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, κάνοντας τις καινοτόμες ιδέες τους, πράξη.

Στη συνέχεια, ο Τοm Raftery, Global Vice President, Futurist and IoT Evangelist, SAP, θα αναφερθεί στις εξελίξεις που πρέπει να αναμένουμε τα επόμενα 10 χρόνια στον τομέα της τεχνολογίας, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση πελάτων με θέμα την «Ευφυή Επιχείρηση» και συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Viohalco SA, Coca-Cola HBC , της Generali Hellas, της Sfakianakis Group μεταξύ άλλων.

Το συντονισμό του συνεδρίου θα αναλάβει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Αμέσως μετά, ακολουθούν  παράλληλες θεματικές συνεδρίες για IoT, SAP Leonardo, Digital Customer Experience, Digital Workforce, Digital Manufacturing, Business Analytics,  Blockchain, GDPR, Business Networks SAP HANA Data Management Suite,  SAP S4 HANA, με επιτυχημένες ιστορίες πελατών όπου στελέχη της SAP και των συνεργατών θα  παρουσιάσουν τις κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η εταιρία και οι οποίες καλύπτουν μεγάλο εύρος των αναγκών μιας επιχείρησης που οφείλει να ανταποκριθεί στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα.

Επίσης για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το SAP NOW, SAP Business One , με υποστηρικτές τις εταιρίες Alexander Moore, Byte, ddSynergy GVISION, IB Solutions, Infosupport, Project One, TEKA Systems

Τέλος, το κοινό της εκδήλωσης  θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες του κ. Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, της κας Πόπης Τσαπανίδου, και της κας Κικής Τσακαλδήμη – οι οποίοι θα μιλήσουν για το πώς εφάρμοσαν στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή την ιδέα “Από την σκέψη  στην πράξη” , που αποτελεί και το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με live εμφάνιση από τη  γνωστή τραγουδίστρια , Demy.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here