Αρχική Επιχειρείν Βραβεύτηκε ως “Best Trade Finance Provider 2018” η Eurobank

Βραβεύτηκε ως “Best Trade Finance Provider 2018” η Eurobank

0
Eurobank
Διαφήμιση

Κορυφαία πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης εμπορικών συναλλαγών με το εξωτερικό αναδείχθηκε η Eurobank, με τη βράβευσή της ως “Best Trade Finance Provider 2018” στην Ελλάδα, από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance.

Η βράβευση είναι μια σημαντική διεθνής διάκριση της Eurobank, για την οποία λήφθηκαν υπόψη οι εισηγήσεις ειδικών της αγοράς, αναλυτών αλλά και εκπροσώπων επιχειρήσεων, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων με τα οποία έγινε η επιλογή από το Global Finance:

  • τον όγκο των συναλλαγών,
  • τη διεθνή κάλυψη που προσφέρει η Τράπεζα,
  • τις υπηρεσίες προς τους πελάτες,
  • την ανταγωνιστική τιμολόγηση και
  • την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων.

 

Μεταξύ αυτών των στρατηγικών πρωτοβουλιών, τις οποίες έλαβε υπόψη το εκδοτικό επιτελείο του Global Finance κατά την αξιολόγηση του, είναι:

  1. Οι σημαντικές επενδύσεις της Eurobank σε σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές

 

2. Η ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών με πρωτοβουλίες όπως το “Trade Club Alliance” και το Exportgate.gr σε συνδυασμό με τα προγράμματα επιχειρηματικών συναντήσεων “Go International”

 

3. Η συνεργασία της Eurobank με διεθνείς οργανισμούς όπως η EBRD και το IFC μειώνει το ρίσκο των συναλλαγών Trade Finance και προσφέρει στους πελάτες της Τράπεζας που σχεδιάζουν να ενισχύσουν τη δραστηριοποίησή τους στο διεθνές εμπόριο ασφαλείς λύσεις.

4. Η διαρκής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της Τράπεζας και η συνεχής ενημέρωση προς τις επιχειρήσεις για τις τάσεις στη διεθνή αγορά, τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορούν να υποστηρίξουν ακόμη πιο αποτελεσματικά την εμπορική τους δράση.

Διαφήμιση