Αρχική Ειδήσεις Συνέδριο SAP NOW Athens 2018: “The Intelligent Enterprise: Going From Thinking to...

Συνέδριο SAP NOW Athens 2018: “The Intelligent Enterprise: Going From Thinking to Doing”

0
SAP NOW Athens 2018
Διαφήμιση

Με θέμα “The Intelligent Enterprise: Going From Thinking to Doing” και τη συμμετοχή εμβληματικών προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η SAP Hellas διοργανώνει το SAP NOW Athens 2018 την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η φετινή διοργάνωση δίνει έμφαση στις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής, στις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν σήμερα οι επιχειρήσεις , αναδεικνύοντας ότι «το μέλλον είναι πλέον εδώ».

Στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε, οι ηγέτες των επιχειρήσεων που θέλουν να ξεχωρίσουν, οφείλουν να στοχεύουν στην κορυφή  μέσω της χρήσης τεχνολογιών του μέλλοντος, αλλιώς κινδυνεύουν να μείνουν πίσω από τις εξελίξεις.

Το SAP NOW προσφέρει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να εξερευνήσουν τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις και τις ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις επιχειρησιακές διαδικασίες που παρέχει η SAP, οι οποίες μπορούν να αναδείξουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες εξέλιξης για την κάθε επιχείρηση.

Η ανάγκη για τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών είναι σήμερα πιο επιτακτική από ποτέ, λόγω των απτών ψηφιακών προκλήσεων της οικονομίας.

Στο πλαίσιο του SAP NOW 2018, στελέχη της SAP, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργάτες και ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου, ενώ μέσα από συζητήσεις, παρουσιάσεις, case studies και live demos σε παράλληλα live sessions, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν αλλά και να κατανοήσουν πώς οι λύσεις της SAP μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχημένη λειτουργία των επιχειρήσεων σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων τους.

Παράλληλα, φέτος και για πρώτη φορά, πέραν των εξειδικευμένων ομιλητών, θα απευθύνουν ομιλίες και εμβληματικές φυσιογνωμίες από το χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού, της επιστήμης και της τέχνης, παρουσιάζοντας πως μετέτρεψαν τις ιδέες τους σε πράξεις, καθ΄ όλη την πορεία της επιτυχούς σταδιοδρομίας τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαφήμιση