Αρχική Ελληνικά Προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ: Σημαντικές διακρίσεις και δέσμευση για δυναμική πορεία ανάπτυξης

ΠΙΝΔΟΣ: Σημαντικές διακρίσεις και δέσμευση για δυναμική πορεία ανάπτυξης

0
60 years logo 01
Διαφήμιση

Ορισμένες από τις σημαντικότερες διακρίσεις στις μεγαλύτερες διοργανώσεις – θεσμούς που έλαβαν χώρα τη χρονιά που πέρασε, απέσπασε ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων – ΠΙΝΔΟΣ, ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός της Ελλάδας με 500 παραγωγούς, που εδώ και 60 χρόνια κατέχει την ηγετική θέση στην ελληνική πτηνοτροφία, με μερίδιο αγοράς 30% το 2017.

Συγκεκριμένα, ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ αναδείχθηκε μεγάλος νικητής των βραβείων Waste & Recycling Awards 2017, στις κατηγορίες «Food Waste» και  «Resource Recovery – Waste to energy», αποσπώντας επιπλέον δύο επαίνους στις κατηγορίες «Sustainable Business» και «Circular Economy & Symbiosis Network».

Το 2017 ήταν η χρονιά που σηματοδότησε την κυκλοφορία νέων, καινοτόμων προϊόντων τα οποία σχεδιάστηκαν από την ΠΙΝΔΟΣ με στόχο να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή.

Στο 17ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων, η ΠΙΝΔΟΣ τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος στην κατηγορία «πτηνοτροφικά προϊόντα» και πιο συγκεκριμένα για τα προϊόντα «χωριάτικο λουκάνικο κοτόπουλου», «παραδοσιακή γιαννιώτικη κοτόπιτα», «ρολό κοτόπουλο» και «κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής».

Παράλληλα, η ΠΙΝΔΟΣ συμμετείχε στα βραβεία «Made in Greece» που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής, αποσπώντας δύο διακρίσεις στις κατηγορίες «επιχειρηματική αριστεία» και «αγροτική αριστεία».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤις πύλες της ανοίγει σε λίγες ημέρες η Διεθνής Έκθεση Climatherm – Energy 2018
Επόμενο άρθροΑναζητούν το μυστικό της μακροζωίας στις νυχτερίδες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ