Αρχική Επιχειρείν Δωρεάν μαθήματα ψηφιακών δεξιοτήτων από ειδικευμένα στελέχη της Microsoft

Δωρεάν μαθήματα ψηφιακών δεξιοτήτων από ειδικευμένα στελέχη της Microsoft

0
TechTalentSchool

Μία μοναδική δυνατότητα για την απόκτηση ή και τη διεύρυνση επαγγελματικών και ψηφιακών δεξιοτήτων προσφέρει την εβδομάδα 12-15 Φεβρουαρίου η Microsoft Ελλάδος, σε συνεργασία με το Tech Talent School.

Η εβδομάδα αφορά σε μία σειρά δωρεάν workshops που έχουν ως στόχο να καλλιεργήσουν τις επαγγελματικές και ψηφιακές δεξιότητες των συμμετεχόντων και να τους βοηθήσουν να διεκδικήσουν καλύτερες θέσεις εργασίας, αλλά και να συμβάλλουν στο κοινωνικό σύνολο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθούν τρία διαφορετικά workshops με την εξής θεματολογία:

1. Managing your career: Σε αυτό το workshop, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν την αξία και τη χρήση των εργαλείων επαγγελματικής προβολής όπως το LinkedIn, αλλά και αποτελεσματικούς τρόπους αναζήτησης εργασίας online και σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, ενώ προετοιμάζονται σωστά για μια συνέντευξη εργασίας.

2. Technology Academy: Εκμάθηση προγραμμάτων παραγωγικότητας (Office), εισαγωγή στην Power BI, SQL και στις βασικές αρχές του προγραμματισμού.

3. Career Panel: Το τελευταίο workshop της σειράς θα έχει τη μορφή ενός διαλόγου ανάμεσα στο κοινό και σε στελέχη της Microsoft σχετικά με τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, ο οποίος θα ακολουθηθεί από εκδήλωση όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο και να ανταλλάξουν απόψεις.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από 18 έμπειρα στελέχη της Microsoft στα γραφεία του ελληνικού γραφείου της εταιρείας (Λεωφόρος Κηφισίας 221, Μαρούσι) και στις αίθουσες του Found.ation (Ευρυσθέως 2, Κ. Πετράλωνα), μόνο στην αγγλική γλώσσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και απαιτεί εγγραφή για κράτηση θέσης.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here