Αρχική Ειδήσεις Διαγωνισμός ecozen.gr: Κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στον ξενώνα Βατερή

Διαγωνισμός ecozen.gr: Κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στον ξενώνα Βατερή

0
Ξενώνας Βατερή
Διαφήμιση

Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας! Το ecozen.gr στέλνει έναν νικητή να απολαύσει δύο διανυκτρεύσεις με πρωινό και να ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία.

Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελαιόδεντρα κι αμπέλια, η Βατερή έχει στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες, όλα με το τζάκι τους, με χαγιάτια που βλέπουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τις πευκόφυτες  πλαγιές, είναι σύγχρονα εξοπλισμένα, με καλόγουστη διακόσμηση, ζεστά, περιποιημένα και πεντακάθαρα. Η κεντρική αίθουσα με το μεγάλο τζάκι και το μπαρ, τα επιτραπέζια παιχνίδια και τη μουσική, είναι το σημείο αναφοράς της Βατερής.

Στο ισόγειο βρίσκεται η αίθουσα του πρωινού, που μένει ανοιχτή ως αργά και σας προσφέρει ένα πλούσιο πρωινό με ζυμωτό ψωμί, σπιτικές μαρμελάδες, ντόπιο μέλι, φρέσκα χωριάτικα αυγά, τυριά, αλλαντικά, δημητριακά, ελιές και φρούτα από το κτήμα μας, χυμούς, πίτες και γλυκά που φτιάχνονται στο αγρόκτημα.

Το μάζεμα της ελιάς

Η Βατερή είναι χτισμένη μέσα σ’ ένα αγρόκτημα 20 στρεμμάτων. Καλλιεργούνται ελιές, αμπέλια και οπωροφόρα και παράγεται εξαιρετικό κρασί, τσίπουρο, ελιές, λάδι, και γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες. Μπορείτε να συμμετέχετε αν θέλετε στις αγροτικές εργασίες μας σε κάθε εποχή, να παρακολουθήσετε πώς φτιάχνουμε το κρασί μας, το τσίπουρο, τις ελιές και τις μαρμελάδες, ή απλώς να τα γευθείτε και να απολαύσετε αγνές, φυσικές γεύσεις!

Έχοντας γύρω βουνά και θάλασσες, μπορείτε να κάνετε εκδρομές σε πανέμορφα χωριουδάκια παραθαλάσσια ή σκαρφαλωμένα σε καταπράσινες πλαγιές, έχοντας μονοπάτια περιπάτου αλλά και πιο μακρινές διαδρομές σε παραλίες, δάση, ποτάμια, καταρράχτες και υγροβιότοπους, οργανώνουμε εξορμήσεις για μάζεμα μανιταριών και κάστανων, επίσκεψη στο απολιθωμένο δάσος και το μουσείο της Κερασιάς, ακόμα και ειδικές διαδρομές με τζιπ σε μέρη όπου δεν θα περιμένατε ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν στη Βόρεια Εύβοια.

Μέσα στο αγρόκτημα έχουμε γήπεδο τένις ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδο μπάσκετ και παιδική χαρά, διαθέσιμα όποια στιγμή θελήσετε. Επίσης υπάρχουν ποδήλατα βουνού, ώστε να μπορέσετε να κάνετε κοντινές βόλτες στα γύρω μέρη, ακολουθώντας κάποιο από τα πολυάριθμα μονοπάτια.

Η Βατερή σε συνεργασία με το ecozen.gr στέλνουν έναν νικητή (+ ένα άτομο της επιλογής του) στο αγρόκτημα για δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Ecozen θα πρέπει να:

  1. Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook.
  2. Πατήστε εδώ και κάντε share τον διαγωνισμό μας.
  3. Στείλτε μας ένα μήνυμα στο Facebook αναφέροντας το όνομά σας για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, καθώς και ένα email επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή με τον νικητή.

Οι διανυκτερεύσεις κανονίζονται κατόπιν συνεννόησης σχετικά με την διαθεσιμότητα του Ξενώνα.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 10 ημέρες έως τις 12 Φεβρουαρίου.

Διαφήμιση