Αρχική Ευζωία Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”

0
Διαφήμιση

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνουν το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar!

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 19:30 μ.μ. όλοι μαζί θα υποστηρίξουμε το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», συγκεντρώνοντας το ποσό που θα διατεθεί για την αγορά νέου Διαγνωστικού Σταθμού – Υπερηχογράφου.

Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που επιμελούνται οι Μαθητικές Κοινότητες του σχολείου με συναισθήματα αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, έχουν δημιουργήσει Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες, Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσουν Θεατρικά και Καλλιτεχνικά δρώμενα!

Οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα έχουν την ευκαιρία, να πραγματοποιήσουν αγορές βιβλίων και δώρων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και, επιπλέον, να συμμετέχουν στη Λαχειοφόρο Αγορά που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης με προϊόντα και υπηρεσίες ευγενικής προσφοράς των γονέων και κηδεμόνων!

Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ και το αναψυκτικό τους στο ειδικά διαμορφωμένο Coffee Corner, να δοκιμάσουν τις γευστικές crepes και τα τραγανά popcorn!

Στη Χριστουγεννιάτικη Ταβέρνα θα σερβίρονται ξεχωριστές γευστικές προτάσεις το Σάββατο από τις 12:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. και την Κυριακή από τις 12:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here