Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Πράξη «ζεστασιάς» για τους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής από την ΕΔΑ Αττικής

Πράξη «ζεστασιάς» για τους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής από την ΕΔΑ Αττικής

0
Διαφήμιση

Πολύτιμη υποστήριξη σε οικογένειες που δοκιμάστηκαν στις πρόσφατες καταστροφές στη Μάνδρα Αττικής πρόσφερε η ΕΔΑ Αττικής καλύπτοντας τις ανάγκες θέρμανσης σε δεκάδες σπίτια της περιοχής.

Η εταιρεία στηρίζει κάθε χρόνο το κοινωνικό έργο ενός οργανισμού και φέτος, με τη συνδρομή και του σωματείου εργαζομένων της εταιρείας, η προσφορά βοήθειας στη δοκιμαζόμενη Μάνδρα Αττικής ήταν άμεση και ουσιαστική.

Σε μία έμπρακτη προσπάθεια ανακούφισης των κατοίκων που επηρεάστηκαν από τις καταστροφές που προκλήθηκαν στη Δυτική Αττική, η ΕΔΑ Αττικής σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διένειμε χθες θερμαντικά σώματα και θερμαινόμενα υποστρώματα σε πληγείσες οικογένειες της περιοχής.

Διανέμοντας το αγαθό της θέρμανσης για περισσότερα από 16 χρόνια στην Αττική, μέσα από ένα σύγχρονο και αξιόπιστο δίκτυο φυσικού αερίου, η ΕΔΑ Αττικής και οι εργαζόμενοί της αναδεικνύουν για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της επιχείρησης, προσφέροντας αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον: ζεστασιά στα σπίτια των ανθρώπων.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here