Αρχική Υγεία - Διατροφή Συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την δημιουργία Γαστρονομικού Οδηγού Άρτας

Συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την δημιουργία Γαστρονομικού Οδηγού Άρτας

0
Διαφήμιση

Mε πρωτοβουλία του Δημάρχου Αρταίων πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2017 συνάντηση στο Δημαρχείο Άρτας για την δημιουργία Γαστρονομικού Οδηγού Άρτας.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Κώστας Χαρακλιάς, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Κώστας Ζέρβας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Χουλιάρας, ο Γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας Γιάννης Παπαηλίας, οι εκπρόσωποι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Γιάννης Μανίκας (υπεύθυνος γραφείου Άρτας), Θανάσης Βρεττός (υπεύθυνος γραφείου Πρεβέζης) και η Πρόεδρος των Τουριστικών Καταλυμάτων και Ξενώνων Νομού Άρτας «Ο Άραχθος» Γεωργία Πατέντα.

arximageiroi (2).JPG

Αποφασίστηκε από κοινού η δημιουργία ενός Συμφώνου Ποιότητας στην Εστίαση και του Γαστρονομικού Οδηγού Άρτας με τοπικά προϊόντα και συνταγές της περιοχής, οι οποίες στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στα καταστήματα εστίασης και στα ξενοδοχεία, με τελικό σκοπό την προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών συνταγών της Άρτας και τη διάδοσή τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

arximageiroi (3).JPG

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Άρτας εντός Δεκεμβρίου, όπου θα κληθούν καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία και οι εμπλεκόμενοι φορείς για την έναρξη υλοποίησης του Συμφώνου Ποιότητας και του Γαστρονομικού Οδηγού της περιοχής.

SYNANTHSH GASTRONOMIKOS ODHGOS.JPG

Το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος συγχαίρει τον υπεύθυνο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την Περιφέρεια Ηπείρου κύριο Αναστάσιο Τόλη για την πρωτοβουλία του και την ασταμάτητη δράση του.

 

Πηγή: romiazirou.blogspot.gr

 

Διαφήμιση