Αρχική Ενέργεια Στη short list για τερματικό σταθμό LNG Import στο Κουβέιτ

Στη short list για τερματικό σταθμό LNG Import στο Κουβέιτ

0
Διαφήμιση

Στη λίστα των οκτώ συνολικά εταιρειών που πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης στον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου LNG Import στο Κουβέιτ, περιλαμβάνεται ο ΔΕΣΦΑ.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους υπό κατασκευή Tερματικούς Σταθμούς Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στον κόσμο ο οποίος κατασκευάζεται από την KIPIC, θυγατρική της κρατικής εταιρείας πετρελαίου του Κουβέιτ (KPC), στην περιοχή Al-Zour, 90χλμ. νότια της πρωτεύουσας του Κουβέιτ.

Στελέχη της KIPIC πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Τερματικού Σταθμού ΥΦΑ του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα, καθώς και στα Κεντρικά γραφεία του ΔΕΣΦΑ.

Στελέχη του ΔΕΣΦΑ παρουσίασαν στην KIPIC την πρόταση για τη λειτουργία και συντήρηση του KUWAIT LNGI, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει ο ΔΕΣΦΑ σε μια σειρά τεχνικών και οργανωτικών θεμάτων. Ο ΔΕΣΦΑ θα κληθεί να υποβάλλει την προσφορά του εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018, ενώ η τελική επιλογή θα γίνει μέχρι τα τέλη της επόμενης χρονιάς.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here