Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 η δωρεάν αποστολή δεμάτων αγάπης από τα...

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 η δωρεάν αποστολή δεμάτων αγάπης από τα ΕΛΤΑ

0
Διαφήμιση

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι παρατείνεται ως τις 31 Δεκεμβρίου 2017 η δωρεάν αποστολή δεμάτων μέσω του δικτύου Καταστημάτων τους προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

Η παράταση της δωρεάν αποστολής «δεμάτων αγάπης» αποφασίστηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 27/11/2017, αποδεικνύοντας με πράξεις έμπρακτης ευθύνης τον κοινωνικό χαρακτήρα των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

elta (1).jpg

Τα ΕΛΤΑ συγκέντρωσαν μέχρι σήμερα μέσω του δικτύου τους σε ολόκληρη την χώρα δέματα συνολικού βάρους εικοσιπέντε τόνων σε πέντε εργάσιμες ημέρες , για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Τα δέματα έχουν ήδη παραδοθεί στο «Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης» της Περιφέρειας Αττικής στο Παλαιό Φάληρο.

elta (2).jpg

Σύμφωνα με στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής είναι πιο αποτελεσματικό και χρήσιμο για τους πληγέντες να αποστέλλονται εφεξής περισσότερα τρόφιμα, αφού στην πλειοψηφία τους τα μέχρι σήμερα αποσταλμένα δέματα απαρτίζονται από είδη ρουχισμού και κουβέρτες, προϊόντα που έχουν ήδη υπερβεί τον καθορισμένο αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης.

elta (3).jpg

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here