Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. H QIVOS στηρίζει το έργο των Γιατρών του Κόσμου

H QIVOS στηρίζει το έργο των Γιατρών του Κόσμου

0
Διαφήμιση

Στη χορηγία βασικών ειδών για τις ανάγκες της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου», στηρίζοντας έμπρακτα το πολύτιμο έργο τους, προχώρησε η QIVOS, marketing technology agency και μέλος του Ομίλου FF Group.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί η QIVOS, 80 εργαζόμενοι της εταιρείας, με την αμέριστη υποστήριξη του Ομίλου FF Group ο οποίος διέθεσε αθλητικά είδη, συγκέντρωσαν και πρόσφεραν είδη ρουχισμού, λευκά είδη και σχολικά είδη για τα ασυνόδευτα παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων των ΓτΚ και ρουχισμό για τους ηλικιωμένους άστεγους του Ξενώνα Νύχτας Αστέγων των ΓτΚ, ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο την σημαντική προσπάθεια της Οργάνωσης.

Η ιατρική – ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση, «Γιατροί του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1990 έχοντας ως κινητήρια αρχή της ότι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή πολιτική πεποίθηση.

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας έχουν δημιουργήσει πλήθος προγραμμάτων τόσο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό με στόχο την παροχή ιατρικών και άλλων υπηρεσιών σε περιθωριοποιημένες πληθυσμιακές ομάδες που δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και χρειάζονται ιατρική περίθαλψη. Μακροπρόθεσμος στόχος των Γιατρών του Κόσμου είναι να κάνουν την υγεία βασικό ανθρώπινο δικαίωμα.

QIVOS-2.jpg

Η κυρία Φανή Χαρμπή, COO της QIVOS, σχολίασε: «Στην QIVOS, προσπαθούμε συνεχώς να υιοθετούμε κοινωνικά υπεύθυνες δράσεις που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συμμετέχουμε ενεργά με κάθε μέσο και να συμβάλλουμε, όπως και όσο μπορούμε, στη διαμόρφωση μίας καλύτερης κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι μεγάλη μας χαρά να υποστηρίζουμε το σπουδαίο έργο Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών όπως είναι «οι Γιατροί Του Κόσμου», προάγοντας τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη, την ενότητα και την προσφορά σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η κυρία Ευγενία Θάνου, Γενική Διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου, δήλωσε: «Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος ευχαριστούν την εταιρεία QIVOS για την έμπρακτη στήριξή της στο έργο μας. Εκδηλώσεις ευαισθησίας σαν και αυτή, μας δίνουν τη δύναμη και το θάρρος να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, στηρίζοντας ανθρώπους που αυτήν την περίοδο το έχουν μεγάλη ανάγκη».

Διαφήμιση