Αρχική Υγεία - Διατροφή ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ – Για τα παιδιά σε επείγουσες ανάγκες

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ – Για τα παιδιά σε επείγουσες ανάγκες

0
Διαφήμιση

Ο επικείμενος χειμώνας αποτελεί μια καινούργια απειλή για τα παιδιά που πλήττονται από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή….

Παγωνιά, καταιγίδες, έντονες χιονοπτώσεις σε συνδυασμό με τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες που πλήττονται από συγκρούσεις και ήδη βρίσκονται σε έναν άνισο αγώνα για επιβίωση, στερούμενες την πρόσβαση ακόμη και στα απολύτως απαραίτητα, σε περιοχές κατά μήκος του Ιράκ, της Συρίας, της Παλαιστίνης και σε γειτονικά κράτη που φιλοξενούν πρόσφυγες, χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά μας.

Πολλοί εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, κυνηγημένοι από τη βία αναζητώντας στέγη σε στρατόπεδα προσφύγων ή σε προσωρινά καταλύματα με ελάχιστη προστασία από το τσουχτερό κρύο.

Οι πόροι αυτών των οικογενειών έχουν εξαντληθεί ύστερα από χρόνια συγκρούσεων, ξεριζωμού, ανεργίας, καθιστώντας την αγορά ζεστών ρούχων ή καύσιμης ύλης για να ζεσταθούν, απρόσιτη. Εάν τα σχολεία δε διατηρηθούν ζεστά σ’ αυτές τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες υπάρχει κίνδυνος τα παιδιά να εγκαταλείψουν το σχολείο.

Οι ζωές αυτών των παιδιών έχουν ποτιστεί από τον κίνδυνο, το φόβο και την ανασφάλεια. Με την υποστήριξη σας όμως μπορούμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά να νιώσουν λίγη ζεστασιά και ασφάλεια από κάθε κίνδυνο, εξασφαλίζοντας την υγεία τους, την αξιοπρέπειά τους και την παιδική τους ηλικία, αυτά τα πολύτιμα χρόνια που αντί να επιβιώνουν σε χώρους παγωμένους και αφιλόξενους, θα έπρεπε να παίζουν, να γελούν, να μαθαίνουν, να αναπτύσσονται, δημιουργώντας ευτυχισμένες αναμνήσεις που διαρκούν για μια ζωή.

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της UNICEF στην Ελλάδα Σοφία Τζιτζίκου, η οργάνωση “βρίσκεται σ’ έναν συνεχή αγώνα δρόμου. Παρέχει ζεστό ρουχισμό, χειμερινές προμήθειες και κουβέρτες πριν έρθει το τσουχτερό κρύο, οι ανάγκες όμως είναι τεράστιες γι’ αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.

Παρακαλούμε κάντε άμεσα τη δωρεά σας και δημιουργήστε μια ζεστή προστατευτική αγκαλιά γύρω από τα παιδιά. Είμαστε βέβαιοι ότι θα σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας για να παρέχουμε «ζεστασιά» στην ψυχή και στο σώμα των πιο ευάλωτων παιδιών”.

 

Διαφήμιση