Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Η σύνδεση τουρισμού με την αγροδιατροφή δημιουργεί νέα οικονομικά και αναπτυξιακά οφέλη

Η σύνδεση τουρισμού με την αγροδιατροφή δημιουργεί νέα οικονομικά και αναπτυξιακά οφέλη

0
Διαφήμιση

Ο τουρισμός είναι για την Ελλάδα μια ομπρέλα οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων δεδομένου ότι λειτουργώντας σε συνέργεια με τον πρωτογενή και το δευτερογενή τομέα μπορεί να φέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην οικονομία.

Αυτό επισήμανε σε ομιλία του ο γ.γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γ. Τζιάλλα, στην Ημερίδα με θέμα τη «Διασύνδεση Αγροδιατροφής & Βιομηχανίας με τον Τουρισμό – Προοπτικές»

Επισήμανε τις υλοποιούμενες δράσεις του Υπουργείου για την στήριξη του Ελληνικού Πρωϊνού του ΞΕΕ, την χορήγηση Σήματος Ελληνικής Κουζίνας στις επιχειρήσεις και Σήματος Επισκέψιμου Οινοποιείου, την επικείμενη ολοκλήρωση της κοινής υπουργικής απόφασης για τον καθορισμό των προδιαγραφών για τις επιχειρήσεις και δραστηριότητες αγροτουρισμού.

Επίσης αναφέρθηκε στο έργο του Δορυφόρου Λογαριασμού Τουρισμού, που θα εκτιμήσει μεταξύ άλλων τη επίδραση του τουρισμού στους υπόλοιπους τομείς της οικονομίας.

Το Φόρουμ είναι ένα μέσο, τόνισε, ώστε ο ελληνικός τουρισμός να ισχυροποιήσει την ταυτότητά του και την εξωστρέφειά του μέσα από τις συνέργειες με την αγροδιατροφή και τη μεταποίηση.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here