Αρχική Ανακύκλωση Η Κοινωνική Οικονομία ως πυλώνας Αειφόρου Ανάπτυξης: Εφαρμογές στην Ενέργεια και τα...

Η Κοινωνική Οικονομία ως πυλώνας Αειφόρου Ανάπτυξης: Εφαρμογές στην Ενέργεια και τα Απορρίμματα

0
Διαφήμιση

Το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Η Κοινωνική Οικονομία ως πυλώνας Αειφόρου Ανάπτυξης: Εφαρμογές στην Ενέργεια και τα Απορρίμματα», την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, στις 16.00, στο χώρο του The Hub Events, Αλκμήνης 5, Αθήνα 118 54 (Κάτω Πετράλωνα, Μετρό Κεραμεικός).

Την ημερίδα θα προλογίσει η Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης, κα Ζωή Βροντίση. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ιωάννης Τσιρώνης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Ουρανία Αντωνοπούλου.

Παράλληλα θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι εγχειρημάτων κοινωνικής οικονομίας. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι εξελίξεις σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τις ενεργειακές κοινότητες καθώς και με το νέο νομοσχέδιο για την ανακύκλωση.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με την κοινωνική οικονομία και το πώς αυτή μπορεί να αποτελέσει πυλώνα της αειφόρου ανάπτυξης, εξασφαλίζοντας νέες θέσεις εργασίας, εύρωστη οικονομική δραστηριότητα, υγιή επιχειρηματικότητα αλλά και προστασία του περιβάλλοντος.

Η ημερίδα επιδιώκει να δημιουργήσει μια βάση διαλόγου και πληροφόρησης για τους τρόπους με τους οποίους οι δραστηριότητες αυτές θα εξελιχθούν σε στρατηγικό εργαλείο παραγωγικής ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας.

Διαβάστε το πρόγραμμα εδώ

 

Διαφήμιση