Αρχική Επιχειρείν Διεθνείς εκθέσεις στην Ενέργεια με ομπρέλα “The smarter E Europe”

Διεθνείς εκθέσεις στην Ενέργεια με ομπρέλα “The smarter E Europe”

0
Διαφήμιση

Οπως ανακοινώθηκε από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, “Τhe smarter E Europe” είναι η νέα ομπρέλα, κάτω από την οποία πρόκειται από το 2018, να διεξαχθούν οι διεθνείς εκθέσεις Intersolar και ees, που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Μόναχο, αλλά και σε περισσότερες ηπείρους.

Η οργάνωση γίνεται από την Solar Promotion GmbH, ενώ παράλληλα θα κάνουν πρεμιέρα – κάτω από την ίδια ομπρέλα – και δύο νέες εκθέσεις: η ΕM-Power και η Power2Drive.

Η ΕM-Power είναι Διεθνής Ειδική Έκθεση για την ευφυή χρήση της ενέργειας στη βιομηχανία και στις κτιριακές εγκαταστάσεις, ενώ η Power2Drive είναι Διεθνής Ειδική Έκθεση Ηλεκτρικών Οχημάτων και Τεχνολογιών Φόρτισης.

Στις 20 – 22 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά η “The smarter E Europe” (εκθέσεις: Intersolar Europe, ees Europe, EM-Power και Power2Drive) στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, ενώ στις 19 – 20 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση και το συνέδριο “The smarter E Europe”.

Οπως αναφέρεται από το Επιμελητήριο, οι τομείς της έκθεσης και τα θέματα του συνεδρίου πρόκειται να καλύψουν όλο το φάσμα της σημερινής ενεργειακής βιομηχανίας και αναμένεται να προσελκύσουν περισσότερους από 42.000 επαγγελματίες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Τονίζεται, τέλος, ότι η δυναμική, ραγδαία και ουσιαστική ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας απαιτεί συνεχή και έξυπνη διασύνδεση των τομέων παραγωγής, αποθήκευσης, διανομής και κατανάλωσης, αλλά και προβολή και παρουσίασή τους.

Σε αυτό το φόντο, με τη νέα ομπρέλα Ενέργειας “Τhe smarter E Europe”, οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι προχωρούν στην ενσωμάτωση όλων των νέων τάσεων στον κλάδο της ενέργειας.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here