Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Διαδραστική εμπειρία των εργαζομένων της INTERAMERICAN για τη φτώχεια και τα ανθρώπινα...

Διαδραστική εμπειρία των εργαζομένων της INTERAMERICAN για τη φτώχεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα

0
Διαφήμιση

Σε ένα διαφορετικό παιχνίδι, που τροφοδοτεί τη συνείδηση και ευαισθητοποιεί τους συμμετέχοντες αναδεικνύοντας τον μηχανισμό των ανισοτήτων στην κατανομή των αγαθών, τις αιτίες της φτώχειας αλλά και τον αγώνα για τη διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο, συμμετείχαν 56 εργαζόμενοι της ΙΝΤΕRAMERICAN στις 3 Νοεμβρίου.

Το μεγάλο, υπαίθριο παιχνίδι οργανώθηκε από την ΑctionAid μπροστά στο κτήριο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας και έλαβαν μέρος 14 ομάδες εργαζομένων.

Στόχος της δράσης ήταν η κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα πιο ευπαθή άτομα σε αναπτυσσόμενες χώρες και η εμπέδωση της γνώσης για τη διαχείριση και αξιοποίηση της πολυετούς συνεισφοράς της ΙΝΤERAMERICAN από τον παγκόσμιο οργανισμό.

Το μήνυμα του πρωτότυπου παιχνιδιού της ΑctionAid, που μοιάζει με το γνωστό «φιδάκι» και στήθηκε για δεύτερη φορά στην Αθήνα μετά την επιτυχή καλοκαιρινή διεξαγωγή του στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου -τότε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με χορηγό την ΙΝΤERAMERICAN- είναι ηχηρό: η κινητοποίηση ενεργών πολιτών, επιχειρήσεων και κοινωνικών φορέων και οργανισμών μπορεί να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, κάνοντας τον κόσμο καλύτερο.

Η συνεργασία της ΙΝΤERAMERICAN με την ΑctionAid γι’ αυτό τον σκοπό διανύει το ένατο έτος και ήδη, η εταιρεία ετοιμάζει την ανανέωση της συμμετοχής της στο πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού.

Παράλληλα, υποστηρίζει την πρωτοβουλία της ΑctionAid με το «Επίκεντρο» στον Κολωνό. Σημειώνεται ότι για δεύτερη φορά η ΑctionAid θα συμπεριλάβει στην αποστολή των εθελοντών της στην Ρουάντα, τον προσεχή Ιανουάριο, ένα στέλεχος της εταιρείας.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here