Αρχική Πολιτισμός Bateau Lavoir: Αποσπερίδα αφήγησης παραμυθιών, μύθων και παρααληθινών ιστοριών με τον Στέλιο...

Bateau Lavoir: Αποσπερίδα αφήγησης παραμυθιών, μύθων και παρααληθινών ιστοριών με τον Στέλιο Πελασγό.

0
Διαφήμιση

Ο ιστορητής Στέλιος Πελασγός σε συνεργασία με το Bateau Lavoir Κηφισιάς ύστερα από πολλά χρόνια ξεκινάει ένα εργαστήριο μυθοπλασίας και αφήγησης για παιδιά από 5-9 ετών.

Με αφορμή την έναρξη του εργαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2017 σας προσκαλούν σε μια μοναδική παράσταση αφήγησης παραμυθιού, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 17:30.

Ελάτε λοιπόν να ακούσετε ιστορίες μικροί, μεγάλοι και μικρομέγαλοι, ονειροπόλες και ρεαλίστριες, ιππότες και αναλυτές αλλά μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας και ένα μικρό μαξιλαράκι. Η διάρκεια της παράστασης είναι μια ώρα.

Ο Στέλιος Πελασγός ξεκίνησε την αναβίωση της τέχνης της προφορικής λογοτεχνίας και αφήγησης (storytelling) στην Ελλάδα το 1991 και από τότε ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη δίνοντας παραστάσεις αφήγησης λαϊκών ιστοριών και παραμυθιών.

Έχει δώσει παραστάσεις αφήγησης σε θέατρα και πλατείες χωριών, σε καταυλισμούς τσιγγάνων και σε μουσεία, σε ωδεία και σε λεωφορεία, σε ελληνιστικά ερείπια και βυζαντινές εκκλησίες, σε παλάτι ιπποτών στην Μάλτα και σε κρύπτη μοναχών στην Βυρηττό, σε γάμους και σε φυλακές, σε jazz club και σε γηροκομεία, σε κήπους στην Γαλλία και σε πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Βαρσοβία, σε οθωμανικά λουτρά στην Πάφο και σε μεσαιωνικά παλάτια στην Λευκωσία, σε σχολεία και σε μπαράκια.

Το κόστος συμμετοχής είναι 8 ευρώ και το οικογενειακό 6 ευρώ (άτομο).

Η κράτηση της θέσης σας είναι απαραίτητη και γίνεται τηλεφωνικά στο 6982918925, 6980867917 ή δηλώντας συμμετοχή με μήνυμα στη σελίδα https://www.facebook.com/bateaulavoirkifisia/

Ο χώρος μας βρίσκεται στην Κηφισιά, Ιλισίων 4, κοντά στην πλατεία Ελαιών, στον Πύργο της Κηφισιάς, στον 1 όροφο.

www.bateaulavoir.gr

Διαφήμιση