Αρχική Ανακύκλωση Γερμανικό ενδιαφέρον για συνέργειες στον τομέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και Λυμάτων

Γερμανικό ενδιαφέρον για συνέργειες στον τομέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και Λυμάτων

0
Διαφήμιση

Επιχειρηματική αποστολή και ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Λυμάτων στην Ελλάδα και στη Γερμανία», που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στα πλαίσια πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας.

Οκτώ γερμανικές εταιρίες, οι οποίες θα συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή στην Ελλάδα, θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια της ημερίδας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για συνεργασίες και συνέργειες με Έλληνες επιχειρηματίες.

Στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα αναλύσουν το θεσμικό πλαίσιο, καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της αγοράς με εξειδίκευση στον τομέα των Διαχείρισης Απορριμμάτων και Αποβλήτων, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων.

Όπως αναφέρεται από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων και λυμάτων στην Ελλάδα είναι πάντα επίκαιρο και η επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων είναι αναγκαία. Σημειώνεται επίσης ότι η ημερίδα αποδεικνύει το ενδιαφέρον της γερμανικής αγοράς για το δυναμικό ανάπτυξης της πράσινης οικονομίας στην Ελλάδα.

Διαφήμιση