Αρχική Ενέργεια Energy Manager και ενεργειακή εξοικονόμηση στη βιομηχανία

Energy Manager και ενεργειακή εξοικονόμηση στη βιομηχανία

0
Διαφήμιση

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι το θέμα της παρουσίασης του σεμιναρίου EUREM, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, ώρα 10:30 – 11:30, στο πλαίσιο του φετινού πολυσυνεδρίου Capital + Vision 2017 «Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: Επενδύσεις-Καινοτομία-Ανάπτυξη.

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του σεμιναρίου EUREM, η εφαρμογή του και η σχετικότητα στα πλαίσια των Ενεργειακών Ελέγχων σύμφωνα με τον Ν. 4342 /2015, όπως και την ΥΑ178679/ΦΕΚ2337/Β/10-07-17 του Υπουργείου Περιβάλλοντος, όπου ανάμεσα στα επαγγελματικά προσόντα αναφορικά με τους ενεργειακούς ελέγχους, συγκαταλέγεται και το σεμινάριο EUREM με βαθμολογία 2 βαθμών για την πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων ενεργειακού ελεγκτή.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο μέσα από το σεμινάριο EUREM επιθυμεί να αναδείξει τη σπουδαιότητα της θέσης του Ενεργειακού Διαχειριστή (Energy Manager) μέσα στη βιομηχανία. Οπως αναφέρεται, άλλωστε, από το Επιμελητήριο, οι ενεργειακοί έλεγχοι είναι μία πραγματικότητα που έχει μπει σε εφαρμογή και η βιομηχανία θα επωφεληθεί ουσιαστικά από την εφαρμογή των ελέγχων αυτών, που στην πράξη θα επιφέρουν μεγάλες εξοικονομήσεις σε ενέργεια και κόστος, όταν εφαρμόζονται αποτελεσματικά.

Διαφήμιση