Αρχική Επιχειρείν “Score for More” από την QIVOS και στα Intersport Ρουμανίας

“Score for More” από την QIVOS και στα Intersport Ρουμανίας

0
Διαφήμιση

Τη σχεδίαση και υλοποίηση του εύχρηστου customer loyalty σχήματος “Score for More” για την Intersport Ρουμανίας ανέλαβε η QIVOS, κορυφαίο marketing technology agency, σε συνέχεια της επιτυχίας που σημείωσε το συγκεκριμένο σχήμα στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στην Ελλάδα.

Η συνεργασία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επιβεβαιώνει το στρατηγικό πλάνο της QIVOS για ενίσχυση της εξωστρέφειάς της και τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των πελατών της. Διαθέτοντας επιτυχημένη δραστηριότητα σε 10 χώρες, η εταιρεία διαχειρίζεται συνολικά 35+ προγράμματα.

Το “Score for More” είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής αποκλειστικά σχεδιασμένο για την αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών Intersport και τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών που εξυπηρετεί. Με εύκολη και άμεση διαδικασία εγγραφής τόσο στο κατάστημα όσο και στην ιστοσελίδα της Intersport Ρουμανίας, οι καταναλωτές απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και οφέλη, κερδίζοντας πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν άμεσα και γρήγορα από την πρώτη κιόλας αγορά.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here