Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Ευκαιρία συμμετοχής επιχειρήσεων και παραγωγών της Αιγιαλείας στην Έκθεση Πελοπόννησος – EXPO...

Ευκαιρία συμμετοχής επιχειρήσεων και παραγωγών της Αιγιαλείας στην Έκθεση Πελοπόννησος – EXPO 2017»

0
Διαφήμιση

Μετά από την πετυχημένη παρουσία του δήμου Αιγιαλείας στην έκθεση Πελοπόννησος – EXPO 2016, Ο δήμος μας σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, προετοιμάζεται για τη φετινή δυναμική παρουσία του, στη 2η διοργάνωση της Πελοπόννησος – EXPO 2017, που θα πραγματοποιηθεί από 27/09 έως και 01/10/17, στο κτίριο Φραγκίστα, (4ο χιλιόμετρο ‘Αργους – Ναυπλίου) στην περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους- Μυκηνών.

Με επίκεντρο τον Αγροδιατροφικό Τομέα, που αποτελεί βασικό πυλώνα ανάδειξης της Πελοποννήσου ως ολότητα και στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας ολοκληρωμένης παρουσίασης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αιγιαλείας, καθώς και της εδραίωσης της περιοχής σε Πολιτιστικό και Τουριστικό  προορισμό, προετοιμάζεται η δυναμική παρουσία μας, στην έκθεση Πελοπόννησος – EXPO 2017.

oinofiloksenia 2

Παίρνοντας σαν βάση το τραπέζι με τα εκλεκτά προϊόντα που παρουσιάστηκε στις εκδηλώσεις «Οινοξένεια 2017»  με την διακριτική ονομασία «Θησαυροί της Αιγιαλείας Γης», προσκαλούμε τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Αιγιαλείας και παράγουν τυποποιημένα προϊόντα γαστρονομικού ενδιαφέροντος, να συμμετάσχουν ως εκθέτες στο περίπτερο του δήμου μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και να κάνουν παρουσιάσεις των προϊόντων τους εφ’ όσον το επιθυμούν.

Στοχεύοντας στην ουσιαστική προβολή των τοπικών μας προϊόντων, καλούμαστε όλοι μαζί να  αναδείξουμε την παραγωγική φυσιογνωμία του δήμου μας και σας προσκαλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας, τις προσπάθειες μας.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here