Αρχική Πολιτισμός “Μυστικοί κήποι και Αντανακλάσεις”: Έκθεση ζωγραφικής της Άννας Αργυράκη στο Aegean College

“Μυστικοί κήποι και Αντανακλάσεις”: Έκθεση ζωγραφικής της Άννας Αργυράκη στο Aegean College

0
Διαφήμιση

Από τις 25 Σεπτεμβρίου στο Aegean College παρουσιάζεται η ζωγραφική δουλειά της εικαστικού Άννας Αργυράκη με τίτλο «Μυστικοί Κήποι & Αντανακλάσεις» που βασίζεται στην προσωπική θέση ζωής – ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη από μνήμες και συναισθήματα που έχουμε αποθηκευμένα σαν αναμνήσεις ας πούμε στο «σκληρό δίσκο μας». Οι αναμνήσεις και τα αισθήματα είναι που μας στοιχειώνουν ή μας γαληνεύουν. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Οκτωβρίου, με ελεύθερη είσοδο.

«Τα φωτεινά κομμάτια εναλλάσσονται με τα σκοτεινά σε μια αέναη, και πολλές φορές άνιση, μάχη που κρατά μια ολόκληρη ζωή. Είναι τα παιχνιδίσματα και οι αντανακλάσεις στους καθρέπτες της ψυχής, αυτά που άλλοτε μας κάνουν σπουδαίους και άλλοτε μας συνθλίβουν. Επηρεασμένοι από λάθος πρότυπα και την κοινωνική τοξικότητα με μια καθημερινότητα νοσηρή και επίπονη, που μετατρέπει τις πραγματικές αξίες σε ανούσιες αναφορές.

Η καλλιτεχνική έμπνευση και η δημιουργία είναι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα και αφήνει το φως να περάσει στους μυστικούς κήπους της ψυχής, δημιουργώντας μια άλλη διάσταση. Αντλώντας δύναμη από τον εαυτό μας αφουγκραζόμενοι τις εσωτερικές μας ανάγκες, απενοχοποιώντας τις επιλογές μας ώστε να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε στην εύθραυστη επιφάνεια.

Η έκθεση αυτή είναι μια σφαιρική ματιά στο τι είναι ευχάριστη ανάμνηση, μια προσπάθεια να στηριχθούμε στα προσωπικά μας “βράχια” με σεβασμό και θαυμασμό στη νομοτέλεια της φύσης, την αγάπη και την αποδοχή στον εαυτό μας. Η εσωτερική ισορροπία επιτυγχάνεται μέσα από τη διάθεση για προσφορά στο συνάνθρωπο». Τη βραδιά των εγκαινίων υποστηρίζεται το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

 

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here