Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Προσφορά περιπολικού οχήματος στην Ελληνική Αστυνομία

Προσφορά περιπολικού οχήματος στην Ελληνική Αστυνομία

0
Διαφήμιση

Στην Ελληνική Αστυνομία προσεφέρθη περιπολικό όχημα το οποίο παρέλαβε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μία πρόσφορα των εταιριών «ΚΟSMΟCΑR Α.Ε.» και «Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.», με τη συμβολή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

 

Πρόκειται για όχημα μάρκας «SKODA OCTAVIA GTEC», διπλού καυσίμου (φυσικού αερίου και αμόλυβδης βενζίνης), το οποίο διατέθηκε για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Α’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Επιπλέον η «Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.» αναλαμβάνει την τροφοδοσία του οχήματος με φυσικό αέριο, για χρονικό διάστημα 6 μηνών, ενώ τη συντήρηση του για τρία έτη αναλαμβάνει η εταιρία «KOSMOCAR Α.Ε.

Το όχημα παρέλαβαν συμβολικά σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της «ΚΟSΜΟCAR Α.Ε.», Στήβεν Σίρτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της «Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε.» Θεόδωρος Κιτσάκος και Δημήτριος Δημητριάδης, αντίστοιχα, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργος Καλούδης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών πλακετών από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας στο Γενικό Διευθυντή της ««ΚΟSΜΟCΑR Α.Ε.», στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της «Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε.» και στον Γενικό Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Διαφήμιση