Αρχική Special Topics OLD βραβείο για τη Διεύθυνση Πληροφορικής της WIND στα BITE Awards

OLD βραβείο για τη Διεύθυνση Πληροφορικής της WIND στα BITE Awards

0
Διαφήμιση

Χρυσό βραβείο απέσπασε η WIND στην τελετή απονομής των BITE Awards που κάθε χρόνο αναδεικνύουν τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές στο πεδίο της Πληροφορικής.

 

Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Πληροφορικής της WIND διακρίθηκε στην κατηγορία Έργα Πληροφορικής μεγάλης εμβέλειας για τo «New Ecommerce Platform» που υποστήριξε τη δημιουργία του νέου eshop της WIND.

Για το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, υλοποιήθηκε ένα σύγχρονο e-commerce περιβάλλον, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες της WIND να έχουν μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, χωρίς ασυνέχειες. Κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει έγκυρες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της WIND (σταθερή, κινητή, internet, συσκευές και αξεσουάρ), να αγοράσει καθώς και να ανακαλύψει προσωποποιημένες προσφορές. Η διαδικασία αγοράς γίνεται με πολύ απλοποιημένο τρόπο και καθοδήγηση σε κάθε βήμα.

windgerasimos

Όπως ανέφερε ο Νικόλας Κωσταράς, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής της WIND Ελλάς : ‘’Η νέα πλατφόρμα e-commerce της WIND, έθεσε τις βάσεις για το Digital Transformation της εταιρείας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Αυτή η διάκριση επιβραβεύει τις προσπάθειες μας να εξελισσόμαστε συνεχώς αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε δυναμική που προσφέρει η τεχνολογία και ο χώρος της πληροφορικής ειδικότερα, προκειμένου να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου’’.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτίβεν Χόκινγκ: Ο Τραμπ θα κάνει τη Γη καυτή κόλαση, όπως έγινε η Αφροδίτη
Επόμενο άρθροΦεστιβάλ Εθελοντισμού 2017 Voluntary Action: O εθελοντισμός πατάει… Γκάζι