Αρχική Επιχειρείν HR Community – Επιβίβαση: Περιήγηση στον Κόσμο των Ανθρώπινων Πόρων

HR Community – Επιβίβαση: Περιήγηση στον Κόσμο των Ανθρώπινων Πόρων

0
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο δράσεων του HR Community το skywalker.gr διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα HRM την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 από τις 09:30 μέχρι τις 17:30 στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Γρ. Λαμπράκη 4. Σκοπός της ημερίδας είναι να παρασχεθεί το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο στους συμμετέχοντες, ώστε να βελτιωθεί η ικανότητα εμπέδωσης πρακτικών και χρήσης εργαλείων της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

 

H ημερίδα απευθύνεται σε νέα στελέχη τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαχειριστές HR Λειτουργιών, Προϊσταμένους Τμημάτων, Γενικούς Διευθυντές ή/και Ιδιοκτήτες Μικρών Επιχειρήσεων, οι οποίοι επιθυμούν πληρέστερη κατανόηση των λειτουργιών του Human Resources Management (HRM).

Στο τέλος της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα έχουν εξοικειωθεί με βασικές έννοιες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και θα έχουν κατανοήσει τη σημασία του ρόλου του Human Resources Management εντός επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση των εξής:

  • Στρατηγικές HRM στο σύγχρονο Management
  • Αποτελεσματικό Recruiting: Αξιολόγηση Αξιοπιστίας
  • Οι λειτουργίες του HRM εντός της επιχείρησης
  • Μέθοδοι και Εργαλεία HRM
  • Προσωπική Ανάπτυξη και Κοινωνικές Δεξιότητες
  • HRM: Ελληνικές Εμπειρίες Στελέχωσης

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή μέχρι την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο site: https://onboard.hrcommunity.gr

Διαφήμιση