Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Graduate Trainee Program της Coca-Cola Τρία Έψιλον: Εδώ ξεκινά η καριέρα για...

Graduate Trainee Program της Coca-Cola Τρία Έψιλον: Εδώ ξεκινά η καριέρα για νέους απόφοιτους!

0
Διαφήμιση

Το Graduate Trainee Program της Coca-Cola Τρία Έψιλον ξεκινά για ακόμη μία χρονιά και καλεί νέους με ταλέντο και όρεξη, να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας.

Εδώ και 27 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δίνει τη δυνατότητα σε ταλαντούχους νέους να εξελιχθούν στην καρδιά μιας εταιρείας 1.500 ανθρώπων, που επενδύει στο δυναμικό της, με το 40% να ανήκει στη γενιά Υ.

Μέχρι τις 9 Ιουλίου, νέες και νέοι που έχουν ολοκληρώσει πρόσφατα τις σπουδές τους και η εργασιακή τους εμπειρία δεν ξεπερνά τα 2 έτη, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η διαδικασία επιλογής παρέχει τη δυνατότητα γνωριμίας με τους υποψηφίους, μέσα από στάδια αξιολογήσεων, τεστ δεξιοτήτων και προσωπικές συνεντεύξεις, ενώ ολοκληρώνεται σε ένα ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, όπου οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να δείξουν τα ταλέντα τους, τη δημιουργικότητά τους και το ομαδικό τους πνεύμα, από προσομοιώσεις πραγματικών συνθηκών εργασίας.

Οι Graduate Trainees που θα επιλεχθούν, εντάσσονται στη μεγάλη και δυνατή ομάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Αποκομίζουν θεωρητική και πρακτική γνώση, επαγγελματική εμπειρία και παράλληλα εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία μιας εταιρείας που τα προϊόντα της απολαμβάνουν καθημερινά εκατομμύρια καταναλωτές.

image002

Το πρόγραμμα συνδυάζει εκπαίδευση σε βασικούς τομείς, projects στο προσωπικό πεδίο ενδιαφέροντος, αξιολόγηση της απόδοσης, καθώς και τοποθέτηση σε θέση εργασίας.

Στόχος για τους Graduate Trainees είναι να εξελιχθούν αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης, τόσο μέσα στην εταιρεία όσο και ευρύτερα στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως έχουν ήδη επιτύχει περισσότεροι από 160 συμμετέχοντες.

Σε όλη την πορεία του πλάνου ανάπτυξής τους, οι συμμετέχοντες υποστηρίζονται ενεργά από τους συνάδελφους τους στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, που αναλαμβάνουν να τους καθοδηγήσουν και να τους δώσουν κίνητρα, έμπνευση και γνώση, ώστε να αναπτύξουν και να αναδείξουν τις δεξιότητές τους και να συμβάλλουν ενεργά και ουσιαστικά στους στόχους και την πορεία της εταιρείας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα Graduate Trainee αλλά και τις πρωτοβουλίες που υλοποιεί για την ανάπτυξη των νέων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον gr.coca-colahellenic.com

Διαφήμιση