Αρχική Επιχειρείν Ετήσιο Forum Επιχειρηματικής Αριστείας: DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2017

Ετήσιο Forum Επιχειρηματικής Αριστείας: DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2017

0
Διαφήμιση

Οι επιχειρήσεις-”διαμάντια” που διακρίθηκαν το 2017 για την ικανότητά τους να αναπτύσσονται μέσα στην κρίση, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό τους, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και την προσφορά τους στην εθνική οικονομία, θα βραβευτούν την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο του καταξιωμένου πλέον θεσμού «Diamonds of the Greek Economy».

Στην εκδήλωση αυτή θα παρευρεθούν επιχειρηματίες και στελέχη υγιών και δραστήριων Ελληνικών επιχειρήσεων καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επίσης μέλη:

  • της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης,
  • των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας,
  • ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και μικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών,
  • οργανισμών και φορέων του δημοσίου,
  • μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι δυναμικότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η αξιολόγησή τους γίνεται σύμφωνα με συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια μεταξύ των οποίων είναι και: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ.

Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης

Σκοπός επίσης της εκδήλωσης είναι να αναδειχτούν: Πρώτον, οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Δεύτερον, τα «όπλα» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης. Τρίτον, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η αγγλόφωνη έκδοση Diamonds of the Greek Economy 2017 στην οποία γίνεται αναλυτική παρουσίαση των εταιρειών της λίστας Diamonds 2017.

Οι εταιρείες αυτές αφορούν όλο το επιχειρηματικό φάσμα από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού. Η συγκεκριμένη έκδοση κυκλοφορεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μέσω των υπηρεσιών αρμόδιων κρατικών φορέων και διεθνών εκθέσεων. Η εκδήλωση θα πραγματοποηθεί στις 5.00 μμ στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», στο Σύνταγμα.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here