Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. 3η Εβδομάδα Εθελοντισμού της Μύλοι Λούλη

3η Εβδομάδα Εθελοντισμού της Μύλοι Λούλη

0
Διαφήμιση

Στo πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Φροντίζουμε για το μέλλον» της Μύλοι Λούλη, ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία από 12 έως 16 Ιουνίου 2017 η 3η εβδομάδα εθελοντισμού.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε έξι διαφορετικές δράσεις που είχαν διοργανωθεί, κατόπιν εσωτερικής διαβούλευσης, σε Κερατσίνι, Αλμυρό και Θήβα.

  • Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία μέσω κινητής μονάδας σε Σούρπη και Κερατσίνι, όπου συλλέχτηκαν 50 φιάλες αίμα.aimodosia

 

Έγινε προετοιμασία εδεσμάτων για 50 παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» που είχαν προσκληθεί για να ξεναγηθούν στο Μύλο και στο Μουσείο Λούλη στο Κερατσίνι.

mitzela 3

 

Ολοκληρώθηκε ο καλλωπισμός της παραλίας της Μιτζέλας στον Δήμο Αλμυρού, που περιλάμβανε επισκευές, βαψίματα και καθαριότητα. Τέλος, η Μύλοι Λούλη δώρισε 10 νέα παγκάκια, που τοποθετήθηκαν σε όλο το μήκος της παραλίας.

 

mitzelapagkaki

 

Έγινε καθαρισμός σκεπής, κόψιμο χόρτων και καλλωπισμός προαύλιου χώρου της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου στη Θήβα.

thiba

 

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των εθελοντών στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό για προετοιμασία 500 δώρων και εδεσμάτων για τη καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών.

sxoliartopoiias

«Υπεύθυνα και δυναμικά θα συνεχίσουμε την εβδομάδα εθελοντισμού και στο μέλλον, μιας δράσης που γίνεται για εμάς πλέον θεσμός, θέτοντας ακόμη πιο υψηλούς στόχους με συνεργασία και κοινό όραμα για το κοινωνικό όφελος», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας.

 

 moyseio

Η εταιρία Μύλοι Λούλη με ιστορία που ξεκινά από το 1782 διαθέτει σήμερα δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής αλεύρων και υποπροϊόντων στη Σούρπη Μαγνησίας και στο Κερατσίνι Αττικής, καθώς και μια μονάδα παραγωγής μειγμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στην Θήβα Βοιωτίας. Προσφέρει περίπου 250 θέσεις εργασίας.

Η εταιρία βρίσκεται στην πρώτη θέση της Ελληνικής αλευροβιομηχανίας σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία, κατέχοντας το 25% του μεριδίου αγοράς των επαγγελματικών αλεύρων. Παράλληλα κάνει εξαγωγές σε 13 χώρες.

Διαθέτει 2 ιδιόκτητα λιμάνια, 2 υπερσύγχρονα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης ποιοτικού ελέγχου και ποιοτικού ελέγχου, 8 γραμμές παραγωγής, 1 πρότυπο βιολογικό μύλο και 4 κέντρα διανομής. Η παραγωγική της δραστηριότητα ανέρχεται στους 1.300 τόνους ανά 24 ώρες αλεστικής δυναμικότητας.

Η Μύλοι Λούλη διαθέτει:

  • Προς τους επαγγελματίες, 147 τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών, 750 τύπους μειγμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

  • Προς τους καταναλωτές, 18 τύπους αλεύρων σε πακέτα καταναλωτικών προϊόντων, 14 έτοιμα μείγματα

Ως ενεργό μέρος της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, για περισσότερο από 2 αιώνες, η Μύλοι Λούλη έχει αναπτύξει εταιρική κουλτούρα έχοντας ως βασική αρχή ανάπτυξης την περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα.

Διαφήμιση