Αρχική Υγεία - Διατροφή Νέο σύστημα χαρτογράφηση της καρδιάς με τρισδιάστατη απεικόνιση στο Ωνάσειο

Νέο σύστημα χαρτογράφηση της καρδιάς με τρισδιάστατη απεικόνιση στο Ωνάσειο

0
Διαφήμιση

Νέο σύστημα –το πρώτο στην Ελλάδα – καινοτόμου τεχνολογίας καρδιακής χαρτογράφησης απέκτησε το Ηλεκτροφυσιολογικό Εργαστήριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

 

Το νέο σύστημα προσφέρει τρισδιάστατη απεικόνιση της καρδιάς, χρησιμοποιώντας υβριδικό σύστημα μαγνητικού και ηλεκτρικού πεδίου για ακριβέστερη απεικόνιση των καρδιακών κοιλοτήτων.

Με τη χρήση της νέας αυτής τεχνολογίας, ωφελούνται οι ασθενείς με αρρυθμίες που θα πρέπει να υποβληθούν σε διαγνωστική ή επεμβατική πράξη στο Ηλεκτροφυσιολογικό Εργαστήριο, ακόμη και εκείνοι με σύμπλοκες αρρυθμίες.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα συλλογής πολλαπλασίου αριθμού δεδομένων σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του συστήματος, σε λιγότερο χρόνο και με μεγαλύτερη ασφάλεια για τον ασθενή.

Παράλληλα, το νέο σύστημα μειώνει σημαντικά το χρόνο της κλινικής πράξης, αυξάνοντας την ασφάλεια του ασθενή και των εργαζομένων αφού μειώνεται ο χρόνος ακτινοβόλησης.

Συνοψίζοντας, οι ασθενείς του Ωνασείου έχουν πρόσβαση σε καινοτόμο τεχνολογία που διασφαλίζει την ασφαλέστερη, γρηγορότερη και ακριβέστερη αντιμετώπιση πολύπλοκων αρρυθμιών.

 

 

 

Πηγές: iatropedia, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4424572/

 

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here