Αρχική Επιχειρείν Thessaloniki #JobFestival 2017: Η μεγαλύτερη συνάντηση των εν δυνάμει εργοδοτών με εργαζομένους

Thessaloniki #JobFestival 2017: Η μεγαλύτερη συνάντηση των εν δυνάμει εργοδοτών με εργαζομένους

0
Διαφήμιση

H διενέργεια προγραμματισμένων συνεντεύξεων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό, η συνάντηση υποψηφίων για εργασία με κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους, η απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων συνυφασμένων με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, η γνωριμία και η κατανόηση των βασικών εργαλείων στην αναζήτηση εργασίας, η βελτιστοποίηση των βιογραφικών των υποψηφίων από εξειδικευμένους συμβούλους ήταν οι στόχοι που επιτεύχθηκαν στις εργασίες του Thessaloniki #JobFestival 2017, που διοργάνωσε το Skywalker.gr.

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σάββατο 1 Απριλίου στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Οι επισκέπτες που παρευρέθηκαν στη φετινή διοργάνωση είχαν τη δυνατότητα να:

• Επισκεφθούν τα περίπτερα των 30 επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους που αναζητούσαν προσωπικό.

• Συμμετάσχουν στις 370 προγραμματισμένες συνεντεύξεις, οι οποίες έλαβαν χώρα μέσα σε 15 ώρες.

• Παρακολουθήσουν 28 ώρες workshop με 18 εισηγητές και 13 θέματα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Το Thessaloniki #JobFestival 2017 είναι μία δράση του Skywalker.gr που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ενισχύσει την απασχολησιμότητα και να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας μέσω της συνάντησης των εταιριών που προσλαμβάνουν και μελλοντικών εργοδοτών με τους υποψηφίους για εργασία.

Μία ακόμα επιτυχημένη ενέργεια φέτος αποτέλεσε η διαδικασία προγραμματισμένων συνεντεύξεων, που συνέβαλε αφενός οι υποψήφιοι να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας και αφετέρου οι εταιρίες να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο για την εκάστοτε θέση εργασίας.

Το Skywalker.gr προσπαθεί να ενισχύει συνεχώς το οικοσύστημα της εργασίας στην Ελλάδα. Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλους με τα #JobFestivals που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Η διοργάνωση του Thessaloniki #JobFestival 2017 πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

Yπό την Αιγίδα των:

• ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

• ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

• ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

• ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

• ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Food Partners: EΨΑ, Rolling Burger Bars, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Υποστήριξη Δράσης «Check your CV»: Lead Compass

Υποστήριξη Δράσης «Photo Profile»: IEK ΔΕΛΤΑ

Χορηγοί Επικοινωνίας: INSIDER.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, THESTIVAL.GR, THESS NEWS, VORIA.GR, THESOUT.GR, 1055 ROCK, ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, TYPOSTHESS.GR, THESSALONIKI PRESS, POPAGANDA.GR, THAT’S LIFE, GET BUSY.GR, KULTUROSUPA.GR, ΟRA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, REJECTED.GR, INFOSPOUDES.GR, LIGHT-RADIO.NET, OFFRADIO.GR, GOSEMINARS.GR, MYSTUDENTPASS.GR, GAMESPACE, ECOZEN.GR, BUSINESS WOMAN

Διαφήμιση