Αρχική Πολιτισμός Κάντε τις αγορές σας από πασχαλινά bazaars για καλό σκοπό

Κάντε τις αγορές σας από πασχαλινά bazaars για καλό σκοπό

0
Διαφήμιση

Φέτος το Πάσχα δώστε πρόσθετη αξία στα δώρα σας και επιλέξτε τα σε ένα από τα μπαζάρ που διοργανώνονται για καλό σκοπό.

Ακόμα και έως το τέλος των εορτών οι συγκεκριμένες αγορές στήνονται σε διάφορες κεντρικές περιοχές της Αθήνας και δίνουν στα χρήματά σας διπλάσια σημασία.

Πασχαλινά Bazaars από το Χαμόγελο του Παιδιού

Μέχρι και το τέλος των γιορτών, το Χαμόγελο του Παιδιού διοργανώνει πολλά bazaar ανά την Ελλάδα (σε πέντε σημεία της Αθήνας, σε πέντε στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες είκοσι πόλεις της Ελλάδας) για να αγοράσετε λαμπάδες, παιχνίδια και δωράκια σε προσιτές τιμές, που θα χαρίσουν χαμόγελα σε παιδιά τα οποία το έχουν ανάγκη.

Info: Δείτε όλα τα σημεία και τις ημερομηνίες των bazaar εδώ.

Πασχαλιάτικο Bazaar από το Stray.gr

Οι εθελοντές του σωματείου περίθαλψης και προστασίας αδέσποτων ζώων μας προσκαλούν να αγοράσουμε λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, σοκολατένια αυγά, είδη για το σκύλο και τη γάτα σας, κοσμήματα με θέμα τα ζωάκια, χειροποίητα κεριά, σαπούνια, γλυκίσματα, ρούχα, μεταχειρισμένα αξεσουάρ, βιβλία και άλλα καλούδια. Θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με σπιτικές γεύσεις.

Info: 8-9 Απριλίου, 10.00-20.00, στο Thission Lofts (Πειραιώς 123)

Πασχαλινό παζάρι του ΚΕΘΕΑ Διάβαση

Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ Διάβαση οργανώνει το ετήσιο πασχαλινό bazaar του με λαμπάδες, χειροποίητα δώρα και γλυκά φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του προγράμματος για την συγκέντρωση εσόδων για τις ανάγκες του.

Info: 7 Απριλίου, 11.00-21.00 και 8 Απριλίου, 11.00-19.00, στη Στοά Κοραή, μετρό Πανεπιστήμιο

Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης από τη Γέφυρα Ζωής

Πρωτότυπες λαμπάδες, βιολογικά προϊόντα, γλυκά του κουταλιού, σπιτικές μαρμελάδες και άλλα καλούδια θα διατίθενται προς πώληση, για την στήριξη των παιδιών και νέων με αναπηρία, εθελοντών και φίλων της Γέφυρας Ζωής.

Info: Στο άλσος Μπαρουτάδικο, Ιερά οδός 290, Αιγάλεων, 5-8 Απριλίου, 11.00-20.00

Πασχαλινό Μπαζάρ του Φιλοζωικού Συλλόγους Νέας Φιλαδέλφειας

Εδώ θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά είδη, μπλούζες του συλλόγου, καπέλα, βιβλία, διακοσμητικά, χειροποίητες κατασκευές και φυσικά είδη για τα κατοικίδιά σας.

Info: 8-9 Απριλίου, 10.00-20.00, στο ΠΠΙΕΔ (Δεκελείας 152 και Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια)

Πασχαλινό Bazaar από το Ξεblogάρισμα

Στον όμορφο χώρο του κτιρίου του Συλλόγου Αρχαιολόγων, πλάι στον πεζόδρομο της Ερμού, το Ξεblogάρισμα διοργανώνει bazaar για την ενίσχυση των παιδιών ως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατούμενων στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Στο μπαζάρ θα βρείτε πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες και στολίδια, τα «πατροπαράδοτα» τσίπουρα και ρακόμελα, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και κουλουράκια, λικέρ, πολλούς τίτλους βιβλίων, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης από δεύτερο χέρι, είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα, σε χαμηλές τιμές. Την Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν αφηγήσεις λαϊκών παραμυθιών και μουσική παράσταση από τις 12.00 το μεσημέρι. Επίσης, θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά, καθώς και συγκομιδή ειδών πρώτης ανάγκης για τις φυλακές.

Info: 8-9 Απριλίου, 11.00-19.00, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, Θησείο)

Πασχαλινό παζάρι SCARS

Το πασχαλινό παζάρι του SCARS (Second Chance Animal Rescue Society) μας καλεί στην καρδιά της Αθήνας για να αγοράσουμε ιδιαίτερες λαμπάδες, ανοιξιάτικες μπλούζες, κούπες, χαρούμενες τσάντες, χειροποίητα κοσμήματα, μπουκαλο-παίχνιδα για γάτες και σκύλους. Θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος αγορά, μπουφές με γλυκά και νηστίσιμα φαγητά χωρίς ζωικά προϊόντα, ενώ τα έσοδα θα βοηθήσουν την ομάδα δεύτερης ευκαιρίας για τα αδέσποτα της χώρας.

Info: 8-9 Απριλίου, 11.00-22.00, στον Πολιτιστικό χώρο Arthens (Αιόλου 77 και Ευριπίδου).

Διαφήμιση