Αρχική Επιχειρείν Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» για ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ολλανδία

Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» για ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ολλανδία

0
Διαφήμιση

«Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» τιτλοφορείται εκδήλωση που συνδιοργανώνουν την ερχόμενη Τρίτη στις 10 πμ στο Επιμελητήριο , το ΕΒΕΑ και το ΥΠΕΞ, επισήμως «στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών».

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν «στοχευμένα» από αρμόδια στελέχη του ΥΠΕΞ για τις αγορές των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και της Ολλανδίας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης σχεδιάζεται να δοθούν πληροφορίες για την οικονομία και το επιχειρηματικό περιβάλλον κάθε χώρας και να αναλυθούν οι «δυναμικοί κλάδοι προοπτικής» κάθε αγοράς καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στη συνέχεια, θα γίνει παρουσίαση «επιτυχημένων παραδειγμάτων» από ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις συγκεκριμένες χώρες. Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι των φορέων θα έχουν τη δυνατότητα για ξεχωριστές συναντήσεις με τα στελέχη του ΥΠΕΞ, «με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους».

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το Δελτίο Συμμετοχής στο ΕΒΕΑ, tretzeka@acci.gr ή στην ηλ. διεύθυνση Β8 Δ/νσης του ΥΠΕΞ, b08@mfa.gr.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3382342, 210 3382466 Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ.

Διαφήμιση