Αρχική Ανακύκλωση Η «Meccanica Group A.E» προσωρινός ανάδοχος του ΦοΣΔΑ Στερεάς Ελλάδας

Η «Meccanica Group A.E» προσωρινός ανάδοχος του ΦοΣΔΑ Στερεάς Ελλάδας

0
Διαφήμιση

Η «Meccanica Group A.E», επιλέχτηκε προσωρινός ανάδοχος στο διεθνή διαγωνισμό για την «Παροχή υπηρεσιών για την κάλυψη των υποστηρικτικών και λοιπόν δράσεων», που διενέργησε ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., συνολικού προϋπολογισμού 1.930.680 ευρώ και διάρκειας ενός έτους .

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Το αντικείμενο του έργου αφορά την κάλυψη των υποστηρικτικών και λοιπόν δράσεων του Φορέα με την παροχή υπηρεσιών για την εύρυθμη λειτουργία της Δ/νσης Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων και συγκεκριμένα: του Γραφείου ΧΥΤΑ Θήβας, του Γραφείου ανακύκλωσης, του Γραφείου Υποστηρικτικών δράσεων καθαριότητας, του Γραφείου ΣΑΑ Καρπενησίου και του Γραφείου ΧΥΤΥ Άμφισσας.

Όπως επεσήμανε η διοίκηση της εταιρείας «η Meccanica Group στο συγκεκριμένο έργο θα απασχολήσει 65 άτομα, εξειδικευμένο προσωπικό, που προέρχεται από την τοπική κοινωνία, δίνοντας έτσι ώθηση στην τοπική οικονομία ειδικά στις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα» και κατέληξε ότι «Στόχος μας είναι το έργο να προχωρήσει γρήγορα και ποιοτικά».

Διαφήμιση