Αρχική Επιστήμη Emirates: Προσφέρει υπηρεσία δανεισμού laptop και tablet στους επιβάτες

Emirates: Προσφέρει υπηρεσία δανεισμού laptop και tablet στους επιβάτες

0
Διαφήμιση

Η Emirates παρουσίασε μια νέα υπηρεσία προκειμένου να διευκολύνει τους επιβάτες της σχετικά με τις συνέπειες που προκύπτουν από την πρόσφατη απαγόρευση των ηλεκτρονικών συσκευών στις πτήσεις με προορισμό τις ΗΠΑ.

Από τις 4 Απριλίου, οι επιβάτες της Α’ και της Business Θέσης της Emirates, έχουν τη δυνατότητα να δανείζονται tablets κατά την επιβίβασή τους στις πτήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, γεγονός που θα τους επιτρέπει να εργάζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η νέα υπηρεσία έρχεται ως απάντηση στην οδηγία της Διοίκησης Ασφαλείας Μεταφορών (TSA) των ΗΠΑ, η οποία απαγορεύει σε όλους τους επιβάτες των απευθείας πτήσεων από το Ντουμπάι προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, να έχουν μαζί τους στην καμπίνα του αεροσκάφους φορητούς υπολογιστές, tablets ή οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή μεγαλύτερη από ένα smartphone.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω οδηγία δεν αφορά τις πτήσεις της Emirates προς ΗΠΑ μέσω Αθήνας (EK209) και Μιλάνου (EK205) ούτε επηρεάζει πτήσεις που αναχωρούν από τις ΗΠΑ ή πτήσεις της Emirates προς οποιονδήποτε άλλο προορισμό.

Οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύσουν τη δουλειά τους σε ένα USB stick, το οποίο μπορούν να έχουν μαζί τους κατά την επιβίβαση και να το συνδέσουν στις προσφερόμενες συσκευές, ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά.

Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και διατίθεται σε όλες τις απευθείας πτήσεις της Emirates από το Dubai προς τις ΗΠΑ.

Έως σήμερα, περίπου 8.000 επιιβάτες έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία δανεισμού laptop και tablet της Emirates, ταξιδεύοντας με μία από τις 112 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις, που αναχωρούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι με προορισμό πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Διαφήμιση